Модератор
Модератор
З обновами!
"Массив"- :%) :good: !
Последние обновки (с момента покупки):
5 Mercedes-Benz, 1 Lamborghini
На 01.02.19 у меня примерно 260 маленьких автомобильчиков).
Мои публикации [1],[2]
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Гарні поповнення, Ярослав! Але, чесно кажучи, цікавіше було б побачити у тебе в колекції якийсь рідкісний рімейк)
nva
Юзер
Юзер
Юзер
Интересные джипы. Очень понравился Мустанг. Поздравляю!
Долгожитель
Долгожитель
Ух, дякую за спілкування!!!!!!! :friends: Попробую відповісти на всі питання, так як сьогодні вихідний... :beer:
Санек-Саші: десь вже писали на форумі що джипи Івеко скопіювали із старих Ленд Роверів: вони і на поличці у мене разом стоять....
tosssik-Анатолію:"сам пан склєпав"-так,знамениті вислови Поляків про наші "Волинянки"... Але у мене теж склалось враження,що Поляки його "склєпали" з декількох автівок світу, в тому числі із Луаза...Льоша -AJS писав що вроді з якогось Мерса чи Штейера....
speedy6-Юрію: такі типи джипів / квадратові-старих випусків/ мені чомусь найбільше подобаються,на відміну від теперішніх "дутих"... У брата "Хюндай-Галлопер"- копія Паджерика для Корейської армії-відмінна машина для бездоріжжя...
restavrator-Павлу: "массіф" купляв давно у нашого шановного форумчанина Сергія-Levis5 звичайно зі знижкою, тому сказати по чому в нас "МондоМоторс"/на той час я про таку фірму не чув/ не знаю і інших моделей немаю...
ARKL-Аркадію: в моїй темі можете писати що завгодно, тому якщо хтось щось собі купить в процесі спілкування / наприклад alexm206-IVECO/, я буду тільки радий...
Порівнюючи ІВЕКО від МондоМоторс і Моторама: обидва досить простенько зроблені на рівні старої доброї Карарами/ Моторама-і Карарама-одне і теж/
але у Моторами шини та зеркала- із гуми, а у Мондо шини пластикові і зеркала суцільні з стойкою...
sharleman-Артему і mercedes- Миколі: Тарпан -237 замовив,чекаю!В свій час щось його профітькав: тепер треба "замовляти"....
avtomobilist-Євгену: нажаль поки нічого рідкісного не знайшов.Вишукую "рідкісне" серед стандартних рімейків.Наприклад попалася Ісо гріфо пізнього випуску, де дно і панель вже без хрому.Завжди Ісо чомусь попадалися хромовані-ранні.... А ще вирішив при наявності часу востановлювати "вбиті" рімейки і випускати їх " у світ"-така фішка.....При можливості буду міняти та скупляти некомплектні ріми.....
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Долгожитель
Долгожитель
Здоров був, Ярославе.

Добрався я і до цього форуму ! Причому не спеціально, а "так вийшло". Просто шукав інформацію про ЗіС-12 (зовидів на АУКРО і зацікавився, що воно в біса таке) і надибав інфу, що тута на форумі продають той же ЗіС-12, тільки дешевше. Правда потім вияснилось, що продавець і тут і на АУКРО той самий :D . Одним словом - гроші заплатив, чекаю посилку.
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Долгожитель
Долгожитель
Привіт Коля!!!! Нарешті- давай мельдуйся у візитці- бо нас тут мало, всі в "підпіллі" :) А ну нагадай що за ЗІС-12?????
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Долгожитель
Долгожитель
DSO67 писав:Привіт Коля!!!! Нарешті- давай мельдуйся у візитці- бо нас тут мало, всі в "підпіллі" :) А ну нагадай що за ЗІС-12?????

А во глянь сам: viewtopic.php?p=54390#p54390
Долгожитель
Долгожитель
mykola78
Ага,чудовий вибір.Сам на нього заглядався. та зараз період безгрошів"я і зимових закупок :%)
А "Берл" Андрюша- це наш уважаємий форумчанин :good:
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Долгожитель
Долгожитель
DSO67 писав:mykola78
Ага,чудовий вибір.Сам на нього заглядався. та зараз період безгрошів"я і зимових закупок :%)
А "Берл" Андрюша- це наш уважаємий форумчанин :good:

О ! - се добре. Тоді я вважаю, що можна бути спокійним і з чистою душою чекати на посилку.

А візиткою мож завтра займуся. Правда ше трошка встидобно свою скромну колекцію виставляти (маю тіко 86 штук наразі) :oops:

До речі - наш барсік на АУКРО ЗІЛок виставив.
Долгожитель
Долгожитель
дякую Коля- "будем брать"...... 8)
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Відповісти

Повернутись до “Візитки”