Прикольно :good: я недавно такой ЛУАЗик в живую видел :shock: не знаю откуда этот раритет взялся, жаль ехал на автобусе и не смог его сфоткать :(
Aleksey.P82 писав:И просьба, стирайте "пробелы" между фотками ( в этом сообщении я уже подправил)

Принято, исправлюсь.
С появлением "тракторной" журналки открывается ещё одно направление в "самоделках"- доп.оборудование к сельхоз.технике. Вот то, чего пока не встречал в виде моделей- прицеп-соломовоз. Кузов из дерева и металла, шасси из пластика.

Зображення Зображення

Зображення Зображення
Прицеп супер :Bravo: =@ только фото темные.
Мой КАМАЗик...

ЗображенняЗображенняЗображення

ЗображенняЗображенняЗображення
Продам модели http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=19&t=16176
Куплю колёса от Газели Велли или Автотайм
ЗАЗ-1702 AIKO AT-130

ЗображенняЗображення

Больше фото в визитке viewtopic.php?f=4&t=5448&start=160
Aleksey.P82 писав:Не то чтобы конверсия. Так легкая доработка...
КрАЗ-260 Вооруженных сил Украины в зоне АТО.
Декальки, туманки, стеклышко в фару искатель (хотя по фото и непонятно), номера, знамя, подкрасил огнетушитель.

Зображення

Симпатично вийшло! :Bravo: і фото реалістичні :good: , подивився і собі , щось подібне захотілось ...
Дуже реально виглядає полотнище прапора ( я колись спеціально купував маленькі і з тоненької тканини прапорці в канцтоварах і вирізав з їх серединки схожі. На КамАз і ЗиЛ 131)

...є запитання -
То такі декальки(полосок) були готові, чи самі з чогось вирізали?

... і капелька критики -
Якби трішки зменшити держак прапора( по товщині і напевно, по висоті) думаю було б , ще краще :)
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Салон, номера, колёса...

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Продам модели http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=19&t=16176
Куплю колёса от Газели Велли или Автотайм
Vollodia писав:.........Симпатично вийшло! :Bravo: і фото реалістичні :good: .....

Дякую!

Vollodia писав:.........Дуже реально виглядає полотнище прапора ( я колись спеціально купував маленькі і з тоненької тканини прапорці в канцтоварах і вирізав з їх серединки схожі. На КамАз і ЗиЛ 131).....

З прапором це сама велика заморочка була... :%) Якщо прости вирізати маленький прапор, він буде рівно стояти як на дитячих малюнках, ну можливо трішечки провисти.
Ну то що його легко можно вирізати - це зрозуміло! Про "держак" гадаю зрозуміло і так. Далі брав пружинку від контакта батарейок зі старого плеєра (ліхтарика). Вона конусна, вдягав її на неохайно складеній прапор і залишав на ніч. Далі знімав пружинку і зразу задував прапор матовим лаком з балона. Результат Ви бачіте. Тобто він так буде вглядати у любому положенні.

Vollodia писав:.... То такі декальки(полосок) були готові, чи самі з чогось вирізали?

Готові. Ну тобто не полоски, а полоска. Просто різав скільки необхідно. А варіант відрізати тоненьку полосу від чогось ширшого в мене ніколи не виходив. Тому не розумію навіщо продають декалі-полотна одного кольору. В мене завжди края відрізу трішечки тріскаються... Важкувато рещітку клїти було. Я спочатку поклеїв просто полосою, трішечки вдавивши декаль там де проріз рещітки. Залишив на добу. Після цього ножем розрізав полоси там де вони "провисли" всередену рещітки і обережно змоченою ватною паличкою змочив проризи. Потім підручними "інструментами" (ленійка, нож, зубочистка) вклеював в глиб рещітки. Гадаю, якщоб я нарізав багато маленьких полос, то ровно на рішітці не вийшлоб.

Vollodia писав:....Якби трішки зменшити держак прапора( по товщині і напевно, по висоті) думаю було б , ще краще :)

Мені просто так сподобалось. Десь я бачів 131-го Зіла саме з таким великим прапором. А спочатку саме поменьше хотів робити. І кріпити десь збоку кабіни. Зараз фото не знайду, він якраз у русі був і прапор майже як в мене розвивася.. :D Саме то фото і підкинуло ідею
С Уважением, Алексей!!!
Aleksey.P82
Дякую, за ідею, як "оживити" прапор. :beer:
А такі декальні полоски де можна знайти?
Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Відповісти

Повернутись до “Конверсії моделей”