Vollodia писав:.........Симпатично вийшло!

і фото реалістичні

.....
Дякую!
Vollodia писав:.........Дуже реально виглядає полотнище прапора ( я колись спеціально купував маленькі і з тоненької тканини прапорці в канцтоварах і вирізав з їх серединки схожі. На КамАз і ЗиЛ 131).....
З прапором це сама велика заморочка була...

Якщо прости вирізати маленький прапор, він буде рівно стояти як на дитячих малюнках, ну можливо трішечки провисти.
Ну то що його легко можно вирізати - це зрозуміло! Про "держак" гадаю зрозуміло і так. Далі брав пружинку від контакта батарейок зі старого плеєра (ліхтарика). Вона конусна, вдягав її на неохайно складеній прапор і залишав на ніч. Далі знімав пружинку і зразу задував прапор матовим лаком з балона. Результат Ви бачіте. Тобто він так буде вглядати у любому положенні.
Vollodia писав:.... То такі декальки(полосок) були готові, чи самі з чогось вирізали?
Готові. Ну тобто не полоски, а полоска. Просто різав скільки необхідно. А варіант відрізати тоненьку полосу від чогось ширшого в мене ніколи не виходив. Тому не розумію навіщо продають декалі-полотна одного кольору. В мене завжди края відрізу трішечки тріскаються... Важкувато рещітку клїти було. Я спочатку поклеїв просто полосою, трішечки вдавивши декаль там де проріз рещітки. Залишив на добу. Після цього ножем розрізав полоси там де вони "провисли" всередену рещітки і обережно змоченою ватною паличкою змочив проризи. Потім підручними "інструментами" (ленійка, нож, зубочистка) вклеював в глиб рещітки. Гадаю, якщоб я нарізав багато маленьких полос, то ровно на рішітці не вийшлоб.
Vollodia писав:....Якби трішки зменшити держак прапора( по товщині і напевно, по висоті) думаю було б , ще краще

Мені просто так сподобалось. Десь я бачів 131-го Зіла саме з таким великим прапором. А спочатку саме поменьше хотів робити. І кріпити десь збоку кабіни. Зараз фото не знайду, він якраз у русі був і прапор майже як в мене розвивася..

Саме то фото і підкинуло ідею