У Львові "на точці", де мені залишають, 49-й - 85,50 грн.
Це щэ непогана цiна, взагалi сьогоднi цiни на 49-й номер 90-95 грн, а то i 100-150 у баригmakapuh писав:У Львові "на точці", де мені залишають, 49-й - 85,50 грн.
Я б з радістю допоміг, але на сьогодні на "точку" дають лише 1-е Феррарі (і це в центрі міста! Раніше давали аж 2-а!).laspi писав:Це щэ непогана цiна, взагалi сьогоднi цiни на 49-й номер 90-95 грн, а то i 100-150 у баригmakapuh писав:У Львові "на точці", де мені залишають, 49-й - 85,50 грн.А нема ще одного журнальчику?, а то я не знайшов
![]()
150, сегодня на Петровке знаменитый барыга за 200 продавалlaspi писав:Це щэ непогана цiна, взагалi сьогоднi цiни на 49-й номер 90-95 грн, а то i 100-150 у баригmakapuh писав:У Львові "на точці", де мені залишають, 49-й - 85,50 грн.А нема ще одного журнальчику?, а то я не знайшов
![]()
А у нас взагалi останнiй номер який я придбав в Донецьку був 46-й, а потiм не привозили зовсiм, я навiть на машинi по городу шукав 
150-200 это уже дороговато за журналку, да и что то с финансами сейчас тяжко, за 100 я еще взял бы, а дороже сейчас мне напряжно 
Сегодня облазил все свои точки где обычно отовариваюсь этими девайсами, все как один, сказали что сегодня незавозили.
Наверное прийдется забить на эту серию..........
Алмазорезка без пыли и сверление бетона.
Работы любой сложности.
Работы любой сложности.
Я это уже сделал непроизвольно с 46 номера.Focke-Wulf писав:Сегодня облазил все свои точки где обычно отовариваюсь этими девайсами, все как один, сказали что сегодня незавозили.
Не виноватая я, он сам не пришел...
Сегодня неожиданно попались 47 и 48(уже нет),так что не стоит опускать руки раньше времени,49 может еще приехать,или кто-то откажется-и окажется на витрине!Сегодня не последний день для фк!