Читайте тему уважно. Вже пояснювалось, що автор цієї теми не той, хто писав списки та збирав гроші.Віктор писав:Мабуть нічого не змінилося з початку теми. Чи є якісь зміни? Цікаво звичайно. А ще цікавіше чи має майстер список людей які тоді внесли перший внесок і який колір вибирали? Я також там був у списку, просто цікаво чи є якась надія на Ланос
Дякую. Зрозумів. Але автор який написав цю тему то якраз писав за львівський форум, де збирали по 50 грн. Тому цікаво за той Ланос.poyura писав:Читайте тему уважно. Вже пояснювалось, що автор цієї теми не той, хто писав списки та збирав гроші.Віктор писав:Мабуть нічого не змінилося з початку теми. Чи є якісь зміни? Цікаво звичайно. А ще цікавіше чи має майстер список людей які тоді внесли перший внесок і який колір вибирали? Я також там був у списку, просто цікаво чи є якась надія на Ланос
Шо там Ланос !Віктор писав: Дякую. Зрозумів. Але автор який написав цю тему то якраз писав за львівський форум, де збирали по 50 грн. Тому цікаво за той Ланос.
Мужики, Вы лучше скажите - будет компенсация по ваучерам АО МММ?
-Леша я пилю...вот прям щас ......а акции еще можно приобрестиAleksey.P82 писав:Шо там Ланос !Віктор писав: Дякую. Зрозумів. Але автор який написав цю тему то якраз писав за львівський форум, де збирали по 50 грн. Тому цікаво за той Ланос.
Мужики, Вы лучше скажите - будет компенсация по ваучерам АО МММ?
...Все, что видим мы, видимость только одна.
Далеко от поверхности моря до дна.
Полагай несущественным явное в мире,
Ибо тайная сущность вещей не видна.
О Хайям
Далеко от поверхности моря до дна.
Полагай несущественным явное в мире,
Ибо тайная сущность вещей не видна.
О Хайям