У мене наразі все. Всім приємного перегляду і ше раз вітаю нашого Ігора з перемогою в своєму класі 

Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Corvette писав:Ну що народ,завдяки вашим вболіванням ми взяли перше місце в класі F гран прі 2013
Вітаю

А теперь нужно обязательно дунуть, потому что если не дунуть, то никакого чуда не произойдет. © Амаяк Акопян
Моя ПОРШивая визитка
Мои продажи
Моя ПОРШивая визитка
Мои продажи
А теперь нужно обязательно дунуть, потому что если не дунуть, то никакого чуда не произойдет. © Амаяк Акопян
Моя ПОРШивая визитка
Мои продажи
Моя ПОРШивая визитка
Мои продажи
Скажіть де можна записатись на подібні мироприємства дуже хотілосяб знати де і коли вони проходитимуть щоб взяти в них участь своїм ретро автомобілем
Юзер

Пока нелегализирован....в подпольи.
bumer_95
все вірно... просто слідкуйте за цим сайтом і гадаю, що на наступний рік також буде запис
все вірно... просто слідкуйте за цим сайтом і гадаю, що на наступний рік також буде запис

Нарешті я "вродив того йожика"
...
Обіцяне мною відео. Сильно не критикуйте - це моє перше аматорське відео, та ше й зняте на хватайпарат...еее...фотоапарат
. Історію склейки і заливки детально описувати не буду (клеїв 16 кусків). Спочатку пробував одною прогою - все кльово...тіко появлялися в аудіодоріжці якісь непонятні артефакти (періодично переривало звук на секунду, і то цілими кусками ), скачав іншу прогу, приноровився - ніби з другої спроби шось та й получилося
. Одним словом - ось воно :
http://www.youtube.com/watch?v=qbRvCun9PAI
...Обіцяне мною відео. Сильно не критикуйте - це моє перше аматорське відео, та ше й зняте на хватайпарат...еее...фотоапарат
. Історію склейки і заливки детально описувати не буду (клеїв 16 кусків). Спочатку пробував одною прогою - все кльово...тіко появлялися в аудіодоріжці якісь непонятні артефакти (періодично переривало звук на секунду, і то цілими кусками ), скачав іншу прогу, приноровився - ніби з другої спроби шось та й получилося
. Одним словом - ось воно :http://www.youtube.com/watch?v=qbRvCun9PAI
Ммммда.... видать дурно я й старався
За винятком кількох форумчан нікого це не цікавить... таке враження, шо тут на форумі визначальним є купі/продайка, а не моделі і "навколомодельний" світ 
За винятком кількох форумчан нікого це не цікавить... таке враження, шо тут на форумі визначальним є купі/продайка, а не моделі і "навколомодельний" світ 
А може просто лінь відписуватись?
По темі: цікавий захід із купою цікавих тарантасів.
По темі: цікавий захід із купою цікавих тарантасів.

Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками

Ще раз щиро дякую, Миколо