Myroslaw писав:Моя колекція це крапля в морі.Насправді існує дуже багато моделей пожежної тематики тільки по Совдепівському періоду.Щоб їх всіх зібрати не вистачить життя і грошей.На Російському форумі є колекціонери у яких моделей пожежної тематики набагато більше ніж у мене.Тому я вважаю що моя колекція є маленькою,просто за десять років де що придбав.
Може хтось є на форумі хто збирає пожежні автомобілі-відгукніться.=)

Я хоть и не являюсь активным участником данного форума, но тоже могу себя отнести в число тех людей кто неравнодушен к моделям пожарной техники, да и в целом, истории данного направления. Единственное, меня мало интересуют вымышленные модели, не имевшие прототипов.
Буду и дальше следить за развитием вашей темы пожарных автомобилей, особенно конверсий!
С Уважением.
Дякую всім за відгуки.Ярослав, я теж так думав.Тепер я знаю точно як народжувались ці моделі-з світу по нитці.Тому шукати ці надстройки на інших базах не має сенсу,їх просто не існує.Взагалі ідея цієї маленької теми полягає в тому,щоб колекціонери брали моделі а не іграшки якісного виробництва.Окрема подяка Андрію за допомогу.
Привіт всім!!!)продовжу свою розповідь..вибачайте,що без коментару.ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Долгожитель
Долгожитель
Супер!
:good:
Якщо все інше вже випробувано й нічого не вийшло - читайте інструкцію!
Без слів :good: , доречі я працюю на АП-5, порівнюючи натуральний з модельним вигляд дуже реалістичний, тільки на 1:1 вихлопна труба виходить на правий бік по ходу машини(на таке мало хто зверне увагу :wink: ).
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Очень впечатляет! КрАЗ просто шикарен!
Реставрация ретро автомобилей http://www.oldcarservice.com.ua/
Мой видео канал http://www.youtube.com/user/restavratorful?feature=mhee
Покраска авто http://pokraska-kiev.com.ua/
Долгожитель
Долгожитель
Myroslaw модели Вами тоже дорабатывались или все покупались готовыми?
Контактна інформація:
Классные модели!
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Дякую,приємно чути що все це ще комусь подобається.Деякі моделі дійсно дороблялися а потім заново малювалися,це стосується двох Камазів і 131 Зілка.
Відповісти

Повернутись до “Візитки”