Востаннє редагувалось 14 червня 2014, 21:18 користувачем White_A_I, всього редагувалось 1 раз.

Востаннє редагувалось 14 червня 2014, 21:20 користувачем White_A_I, всього редагувалось 1 раз.
White_A_I писав:AutoArt Audi Sport Quattro 84 SWB malachitgreen
Про модель особливо писати немає чого – старенький AutoArt з усіма позитивними моментами. А от передісторію придбання хочеться розповісти, тому що прототип самого авто Audi Quattro в мене не викликає жодних емоцій.
Так от в далекому 2003 році, я потрапив в магазин МКМ на Метро Лук’янівка, в ті часи там продавалось багато моделей AutoArt і багато з того, що я там бачив відклалось мені в пам’яті так, що тепер ті моделі мені хочеться особливо от Audi одна з таких. Нажаль багато з тих моделей нині взагалі не виробляються, і якщо їх і можна дістати то ціна на них ох яка не маленька. Тут потрібно ще додати про те, що тоді я не мав доступу до Інтернету, а відповідно нічого не знав, ні про виробників, ні про якість моделей – тому враження тоді були взагалі особливими.

Fox писав:Классная модель. Не могу для себя решить, в каком цвете купить. Склоняюсь к серебру.
ИМХО