Долгожитель
Долгожитель
G.Green писав:А що не так з внутрішніми краями тих самих спойлерів?
Не. Ты не так понял. Это похвала была.
До сегодня не видел таких спойлеров и восхищён их исполнением.
  • Подякували: 1 раз
  • iwa17 писав:
    G.Green писав:А що не так з внутрішніми краями тих самих спойлерів?
    Не. Ты не так понял. Это похвала была.
    До сегодня не видел таких спойлеров и восхищён их исполнением.

Так ти і моделі такої до сьогодні ні де не бачив не то що спойлерів :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Просто титаническая работа, браво! =@ :Bravo: :good: я вот только не совсем понял-донором была 458-я и 488-я? или только первая?
    Уважаемый
    Уважаемый
    решил новый способ выделения расшивки опробовать?)
  • laspi писав:Просто титаническая работа, браво! =@ :Bravo: :good: я вот только не совсем понял-донором была 458-я и 488-я? или только первая?

Донор як і писав вище, йшов тільки один - журнальна 458-ма, все інше відтворював, а моторний відсік з нуля. :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • cool6691 писав:решил новый способ выделения расшивки опробовать?)

Комусь розшивки не подобаються комусь взагалі навпаки. Як на мене, мені це пасує.
    З деяких часів роблю її на етапі після першого окрасу моделі у колір, не професійними і призначеними для цього заливками а разведеною акриловою фарбою. Потім після нанесення другого шару, усе нівелірується і приглушується .
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Вибач!
    Алеж краще пізніше, ніж ніколи. ))) :oops:

Тезко, вітаю тебе з Днем Народження!
    Бажаю тобі творчої наснаги, щоб твої Золоті Руки не знали втоми і щоб твоє хобі приносило не тільки задоволення!
    Уважаемый
    Уважаемый
    G.Green писав:
    cool6691 писав:решил новый способ выделения расшивки опробовать?)

Комусь розшивки не подобаються комусь взагалі навпаки. Як на мене, мені це пасує.
    З деяких часів роблю її на етапі після першого окрасу моделі у колір, не професійними і призначеними для цього заливками а разведеною акриловою фарбою. Потім після нанесення другого шару, усе нівелірується і приглушується .

С подобным способом выделения и ДиП эксперементировал (на ГЛ-1, правда частично, расшивку дверей не трогали), и ХПИ, на спортивном японце... Но, имхо, больше подходит для БТТ.
    А вот напилено все реально сурово (в смысле классно, а то ты опять не так поймешь)). Спойлеры - действительно обалденные, ятп, это из металла гнутые?
  • Igo-t писав:Вибач!
    Алеж краще пізніше, ніж ніколи. ))) :oops:

Тезко, вітаю тебе з Днем Народження!
    Бажаю тобі творчої наснаги, щоб твої Золоті Руки не знали втоми і щоб твоє хобі приносило не тільки задоволення!

Дякую!!! :friends:
    Про не тільки, це ще і до вас питаннячко 8) :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • cool6691 писав:С подобным способом выделения и ДиП эксперементировал (на ГЛ-1, правда частично, расшивку дверей не трогали), и ХПИ, на спортивном японце... Но, имхо, больше подходит для БТТ.
    А вот напилено все реально сурово (в смысле классно, а то ты опять не так поймешь)). Спойлеры - действительно обалденные, ятп, это из металла гнутые?

Костя, як і я сказав так і ти, усе сугубо ИМХО.
    Мені не подобаються моделі з замиленими проємами, бо вони не можуть бути такими апріорі, якщо не віриш, подивись на справжні авто і особливо в гарячих як то кажуть тонах :D Одне діло, що воно не підлягає масштабу, так у 43-ому багато чого не відповідає дійсності справжнім авто, а тонше я їх не хзроблю, бо тоді усе таки спливеться.А без них, це як змити з Аллегрової увесь макіяж :D Мені це лячно навіть уявити :roll: Так що що там робив ДиП .чи ще хтось ,я не слідкую і не переймаюсь цим, але мені це більш приємніше для сприйняття вигляду моделі. Робив, роблю і буду робить :D Ось такий я злюка бобер :crazy:
    А що до спойлерів, так це саме простіше що довелося зробити на цієї моделі, і це я не жартую, і зроблені вони таки так з металлу, тонкої латуні.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”