Не. Ты не так понял. Это похвала была.G.Green писав:А що не так з внутрішніми краями тих самих спойлерів?
До сегодня не видел таких спойлеров и восхищён их исполнением.
Не. Ты не так понял. Это похвала была.G.Green писав:А що не так з внутрішніми краями тих самих спойлерів?
iwa17 писав:Не. Ты не так понял. Это похвала была.G.Green писав:А що не так з внутрішніми краями тих самих спойлерів?
До сегодня не видел таких спойлеров и восхищён их исполнением.

я вот только не совсем понял-донором была 458-я и 488-я? или только первая?laspi писав:Просто титаническая работа, браво!![]()
![]()
я вот только не совсем понял-донором была 458-я и 488-я? или только первая?

cool6691 писав:решил новый способ выделения расшивки опробовать?)
G.Green писав:cool6691 писав:решил новый способ выделения расшивки опробовать?)
Комусь розшивки не подобаються комусь взагалі навпаки. Як на мене, мені це пасує.
З деяких часів роблю її на етапі після першого окрасу моделі у колір, не професійними і призначеними для цього заливками а разведеною акриловою фарбою. Потім після нанесення другого шару, усе нівелірується і приглушується .
Igo-t писав:Вибач!
Алеж краще пізніше, ніж ніколи. )))![]()
Тезко, вітаю тебе з Днем Народження!
Бажаю тобі творчої наснаги, щоб твої Золоті Руки не знали втоми і щоб твоє хобі приносило не тільки задоволення!

cool6691 писав:С подобным способом выделения и ДиП эксперементировал (на ГЛ-1, правда частично, расшивку дверей не трогали), и ХПИ, на спортивном японце... Но, имхо, больше подходит для БТТ.
А вот напилено все реально сурово (в смысле классно, а то ты опять не так поймешь)). Спойлеры - действительно обалденные, ятп, это из металла гнутые?
Одне діло, що воно не підлягає масштабу, так у 43-ому багато чого не відповідає дійсності справжнім авто, а тонше я їх не хзроблю, бо тоді усе таки спливеться.А без них, це як змити з Аллегрової увесь макіяж
Мені це лячно навіть уявити
Так що що там робив ДиП .чи ще хтось ,я не слідкую і не переймаюсь цим, але мені це більш приємніше для сприйняття вигляду моделі. Робив, роблю і буду робить
Ось такий я злюка бобер