Попытался зайти на крафту под своим АУКРОвским логином и паролем-пишет не верны, нажал восстановить пароль по адресу электронки, написали Вам отправлено письмо, но письмо так и не пришло :Search:
Здравствуй "покращення"
За деньги можно купить все, но все за деньги не купишь.
AJS
Долгожитель
laspi писав:Попытался зайти на крафту под своим АУКРОвским логином и паролем-пишет не верны, нажал восстановить пароль по адресу электронки, написали Вам отправлено письмо, но письмо так и не пришло :Search:

Надо заходить через ссылку, которую Аукро присылало во втором письме - в первом
ссылка была нерабочая.
Мне хоть бы одно письмо пришло.
За деньги можно купить все, но все за деньги не купишь.
да ну нафіг.... була ставка на лот (модель)... а тепер п***ц - ані лоту, ані інфи щодо продавця (шоб хоч сконтактуватись)
ну б*я ... під***и . та заблокуйте сайт-аукціон на ставки - але для інформації то лишіть !!!! дебіли....
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
AJS писав:
laspi писав:Попытался зайти на крафту под своим АУКРОвским логином и паролем-пишет не верны, нажал восстановить пароль по адресу электронки, написали Вам отправлено письмо, но письмо так и не пришло :Search:

Надо заходить через ссылку, которую Аукро присылало во втором письме - в первом
ссылка была нерабочая.

Мне АУКРО вообще никаких писем не присылал, если не считать писем о выиграше одного аукциона в начале сентября.
laspi
Діма, могло в спам "впасти"
хоча сам передивився всі папки почти (спам\реклама\х***ь всяка) - да ніфіга вони не прислали ! Звільнити таких з роботи (програмери безрукі і безмозглі), назвати їх імена і на роботу в інші компанії не брати. бо ідіоти
У меня почтовый ящик на рамблере, там вроде никакой автоматической сортировки писем нет, но я в папку спам все таки посмотрел и в удаленных тоже, ничего нет :Search:
Приколи продовжуються...
Якимось фігом (через історію браузера) вийшов на свій лот - він тіпа на Крафті. Але !!! пише, шо лот не викуплений ...прикольно... ставок нема, інформації про продавця нема.
Зайти не можу - пароль на АУКРО не "схавало", дав запит на відновлення пароля... ага... чекаю..курю...
Там у шапцi написано,що ще не все працюе належним чином та просять "отнестись с пониманием"...
Відповісти

Повернутись до “Усе про все”