• Подякували: 2 рази
  • О а ось і "сало" проглядається крізь остікленя, як припустив дехто жартівливий :D Хоча я б попередив з салом не шуткувати ,це надбання країни майже валюта,і таки має вагому ціну в любі часи :wink:

Зображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    А от сало цікаве, з прорістю і запашною шкуркою :) але чого воно там робить ? Воно як самостійне блюдо доволі самодостатнє, тож нащо його на гарнір пихати ? Чи гарніром є інша страва ? Тут тяжко розібратись що є що. Давай по окремим тарілкам і подетальніше. Бо обидві страви високої кухні цікаві, а на гарнір буде чудова зелень на фоні.
  • Ну тут я так скажу, те що привезло, мене менш турбує, того що в середені, бо це не моя стихія, та і до ФЕРРАРИ вона тільки опосоредковано відноситься, а в середені там справжні представники цієї марки. 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • І тут важливо не те що зовні, хоча це не в якій мірі не уміляє перваг цього транспортеру уміло зробленого відомим брендом EXOTO з вишуканим виконанням усіляких дрібниць. Сподобався функціонал підйомника авто в трал, цікаво продемонстрував це. Хоча нічого і такого особливого я і не можу добавити, просто дуже гарна модель, і все. Нічого серйозного їй не робив, тільки повернув на своє місце кабіну ,яка була заклинена назад і відтворив смотрове дзеркало зі всіма пречанадалами з боку водія.
    А от те що приховувалось в середені, як на мене більш цікаве і привабливе.
    Це те , що і є як на мене важливим в тому що привіз цей транспортер. Це унікальні річі , і це те що мені до вподоби. Щось просто підправлене, перефарбовано і додано з моїми поглядами , щось трансформовано з іншої моделі, а дещо, справді унікальне і пройшло великий шлях, аби набути цієї чинності.
    Якщо буде достатньо з мого погляду зацікавлених, покажу все окремо. Бо часу дуже обмаль, основна робота 1, основна робота 2, праця на садибі і в останній час, праця над моделями. Тому часу на зйомки дуже мало.

FORD " С Type" and FERRARI 212 Export Fontana Spider #0086E , FERRARI 212 Export Barchetta #0102E & FERRARI 365 P Speciale #8971

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Беленькая классная =@ :good: А окружающие собратья только дополняют и подчеркивают достоинства выше представленного натюрморта, как хорошее отборное сало дополняет краюха черного хлеба, соленый огурчик или ядреная цибуля и конечно стопарик горилки домашнего приготовления :D :twisted:
    Долгожитель
    Долгожитель
    Тут ціле асорті :)
    Зображення
    Немов піца чотири [s]сала[/s] сира кожен кусіньчик смакує неповторно, а разом утворюють фантастичне поєднання смаку та аромату. Але щоб відкрити аромат кожного потрібно без поспіху посмакувати ними. Тож ми не поспішаємо але як буде час на це фантастичне блюдо то приділіть йому ще трішки уваги щоб ми могли розкрити повний аромат кожного кусіньчика :)
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    :oops:
    Зображення

Зображення
    Долгожитель
    Долгожитель
    Юра, що за майже до прем'єрний показ :) Прикольна !
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • jurassik писав::oops:
    Зображення

Зображення

Вже) Впорались)) Зліпили))) :D
    Так там багато ума не потрібно. Каліхфорнія вона і є Калихфорнія :wink:
    А от у мене є дійсно унікальна річ, якої ще світ не бачив 8) Але я вам її не покажу, у всякому разі, не зараз. :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    G.Green писав:Вже) Впорались)) Зліпили))) :D

Когда ты успел сделать Портофино? Помню только Калифорнию Т, а вот чтобы её сменщицу.
    Про уникальную это ты 250 Vignale имеешь в виду?
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”