Юзер
Юзер
Юзер
Юзер
R13 від Ауді мало відрізнялась від конкурента.Та сама рама, задній привід, чотирилітровий V8, який мав трохи меншу потужність - 460 проти 475 к.с. І більшу вагу на 10 кг. Тут на передній план виходила аеродинаміка.
Перше і третє місце зайняли Екстрьом і Томчек. Трохи відстав від них Тімо Шайдер, а сподівання на Крістенсена не виправдались. Але це не нівелює той факт, що Ауді зробила по-справжньому хороший болід.
Чемпіон сезону ДТМ 2007 Маттіас Екстрьом
Зображення
ЗображенняЗображенняЗображення
Юзер
Юзер
Том Крістенсен на той момент був семиразовим переможцем Леману. Це жива легенда цих гонок і зараз він вже дев"ятиразовий чемпіон. В ДТМ виступав кілька років, і його виступи були яскраві.
Проте в першій гонці в Хоккенхаймі на першому ж колі, в місці де починається розгін перед найшвидшою прямою його розвернуло і в нього в"їхало ще два автомобіля. Ауді розлетілась на друзки, а Том вибув з чемпіонату на три етапи. Замість нього виступали Франк Біла і Маркус Вінкельхок.
Звісно ж, про який небудь результат вже не йшлося
Зображення
ЗображенняЗображення
Юзер
Юзер
Майбутній чемпіон Тімо Шайдер в цілому виступив досить непогано. Приходив в очках, але, нажаль, два сходи. В 2007му я вболівав саме за нього.
7 місце
Зображення
Юзер
Юзер
Ну і Майк Рокенфеллер. Його успіхи були ще попереду, на той час він був лише переможцем FIA GT в класі GT2. Попереду в нього чемпіонство у ДТМ та Ле Мані
Зображення
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Гарні аудюшки :Bravo: :good:
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Гарні моделі! =@ :good:
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Юзер
Юзер
Юзер
Юзер
2008!

Повідомлення Olexander »

Зовсім закинув тему, то робота, то війна. Зараз віднайшлася вільна хвилинка, хочу повернутися до теми. Коли я починав цю візитівку, хотів зробити міні-довідничок по моделях з німецького кузовного чемпіонату, з історичними вставками і фото оригіналу. Два роки на війні дещо змінили мої пріоритети, зараз я вже не слідкую за чемпіонатом, хоча раніше чекав з нетерпінням. Думаю про скорочення колекції, проте ще не визначився з напрямком. Але історія має бути досказана.
Тому - сезон ДТМ 2008!
Моя улюблена Ауді виставила чотири нових автомобілі, R14, що базувались на новому кузові В8 А4, хе-хе, смішно, базувалась вона. Мала спільні передні і задні фари з А4 В8. І трохи схожий сілует., насамперед.
Нові Авто отримали Екстрьом, Крістенсен, Шайдер і Томчек. Чотири машини перейшли від 2007 року і дві - для Легг та Альберса - 2006 року. В Мерседеса був трохи інший розподіл - 4 машини 2008 року (Спенглер, Шнайдер, ді Реста, Грін), і п'ять авто 2007 року.
Чемпіонат "з двох виробників", як його в той час поза очі називали тривав досить насичено. Втім, якоїсь шаленої переваги чотирьох кілець я не побачив. Завершилось змагання виробників так - Перемога в Ауді і Тімо Шайдера (тадааам), друге місце ді Реста, далі Екстрьом та Грін. Таке от чередування. Сам чемпіонат був цікавий, проте не буду тут описувати баталії, що відбувались на трасах того року. Був самий розпал невдоволень через "двох виробників", всі хотіли бачити БМВ, або Опель третьою командою. Я запам'ятав 2008 як цікавий сезон.
Юзер
Юзер
Переможець сезону - абсолютно заслужено Тімо Шайдер. Три перемоги, чотири других місця. Загалом 8 подіумів з 11 гонок. Я знімаю капелюха, він це заслужив.
Ауді А4 ДТМ 2008.
Зображення
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Юзер
Юзер
Александер Према в тому році відзначився хіба що єдиним подіумом на трасі Бугатті, і в цілому посів 10 позицію. Тут цікаве порівняння минулорічної і нової Ауді, адже він виступав на машині 2007 року
Зображення
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Юзер
Юзер
Ну і Кетрін Легг, яка прийшла за заміну Ваніни Ікс (дочки того самого Жакі Ікса), не показала взагалі якогось результату, плентаючись десь позаду. Частково причиною цього був позаминулорічний автомобіль, Ауді 2006 року.
Зображення
Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Відповісти

Повернутись до “Візитки”