Люди, скажіть будь ласка: що це в мене всі відповіді в різних постах, і як можна зробити , щоб усі відповіді були в одному? Дякую!
Скопіюй всі в одне повідомлення а ті видали.
А тепер як то кажуть розглянемо справу по суті
Скажу чесно що коли в моїй багатій на уяву голові пробігла думка про 015 я з усією своєю фантазією не міг уявити що ти настільки все закрутиш. Вийшла шикарнюча міні серія ( купкою вони виглядають взагалі бомбово ) Я раніше не міг визначитись яка з твоїх моделей мені більш до вподоби, тепер знаю
Ми побачимо ще одну з цієї серії (твою) чи все ж таки там не виходить по кузову ? Коротше Ігоре BRAVISSIMO !!!
А тепер як то кажуть розглянемо справу по суті
Скажу чесно що коли в моїй багатій на уяву голові пробігла думка про 015 я з усією своєю фантазією не міг уявити що ти настільки все закрутиш. Вийшла шикарнюча міні серія ( купкою вони виглядають взагалі бомбово ) Я раніше не міг визначитись яка з твоїх моделей мені більш до вподоби, тепер знаю
Ми побачимо ще одну з цієї серії (твою) чи все ж таки там не виходить по кузову ? Коротше Ігоре BRAVISSIMO !!!Востаннє редагувалось 17 липня 2017, 10:46 користувачем streetst, всього редагувалось 1 раз.
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
streetst писав:Скопіюй всі в одне повідомлення а ті видали.
Їх так просто не удалиш

В горі ліворуч є "галочка" місце для неї коли переходиш в редагування повідомлення ) видалити повідомлення.
streetst писав:В горі ліворуч є "галочка" місце для неї коли переходиш в редагування повідомлення ) видалити повідомлення.
Серж, не заливай)
Удалить ты можешь только своё крайнее сообщение и то, только если оно находится самым последним.
Игорь, а ты можешь попросить кого-то из модеров потереть ненужные тебе твои сообщения.
cool6691 писав:streetst писав:В горі ліворуч є "галочка" місце для неї коли переходиш в редагування повідомлення ) видалити повідомлення.
Серж, не заливай)
Удалить ты можешь только своё крайнее сообщение и то, только если оно находится самым последним.
Игорь, а ты можешь попросить кого-то из модеров потереть ненужные тебе твои сообщения.
Отож! А я вже увесь комп перерив, выдшукуючи ту галочку

cool6691 писав:streetst писав:В горі ліворуч є "галочка" місце для неї коли переходиш в редагування повідомлення ) видалити повідомлення.
Серж, не заливай)
Давно виходить я нічого не видаляв

Можеш їх пустими зробити щоб модератори бачили що видалити або так і написати.
Пустими не зробиш, так як напише що повідомлення замале
Ладно, хай буде, а то так кожний раз прийдеться модераторів просить, а я це не дуже люблю, бути нав,язливим.
Ладно, хай буде, а то так кожний раз прийдеться модераторів просить, а я це не дуже люблю, бути нав,язливим.
Що небудь полегше не міг написати.
Що таке дублюєш? А взагалі лучше у лічку, бо тут вже цілий опус написали
Що таке дублюєш? А взагалі лучше у лічку, бо тут вже цілий опус написали