Igrek писав:Мене не буде 11 листопада - відрядження в Китай.
Але на форумі board.lutsk.ua можу написати - тему про колекціювання моделей там я відкрив.
А може в Китай на реал? Дешевого ДІПу накупляєм...
Шкода, що вам не виходить

Але на форумі board.lutsk.ua можу написати - тему про колекціювання моделей там я відкрив.

iggi писав:Китай....
Круто.
Можете прикупити пару моделей 1:43??? Там має бути дешево. Так, не для бізнесу, а для небагатих колекціонерів.
Я б купив.
Igrek писав:iggi писав:Китай....
Круто.
Можете прикупити пару моделей 1:43??? Там має бути дешево. Так, не для бізнесу, а для небагатих колекціонерів.
Я б купив.
Насправді, я сам думав, що там можна багато що знайти... Я вже був там один раз. Але в тому місті знайшов тільки в декількох місцях Rastar десь по 31 гривні. Можливо, через Інтернет можна замовляти, але цією темою я ще не займався.
(500 тис. населення). Воно не туристичне, і магазини/ринки орієнтовані тільки на місцеве населення. В трьох магазинах тільки бачив Rastar.Igrek писав:На одному базарі я був - там взагалі іграшок не бачив, не те що моделей. Шмотки та електроніка, в основному. Місто, де я був, по їхнім міркам - зовсім невелике(500 тис. населення). Воно не туристичне, і магазини/ринки орієнтовані тільки на місцеве населення. В трьох магазинах тільки бачив Rastar.
Були в Шанхаї, але тільки один день - там я теж нічого не надибав.
iggi писав:Я б купив кілька недорогих моделей
Я переважно недорогі і збираю.biologxxx писав:11 листопада 2012р. відбудеться РЕАЛ в м. Луцьк
Нарешті випала можливість познайомитись очно із форумчанами
Місце зустрічі: кафе МАЙДАН (вул. Бойка 2)
Час: 14.00
Запрошуєм всіх бажаючих прийняти участь.