Добро пожаловать на форум! С большим удовольствием посмотрел визитку! Отличные конверсии!Особенно впечатлился Феррари Джона Леннона и раскраской TDF! Очень органично! Промежуточные процессы изготовления - особенно нужны (ну мне,по крайней мере - только купил гравер и пытаюсь что-то делать, поэтому интересно всё,откуда можно черпать знания). Жду следующих работ!
P.S. А от какой фирмы берете расходные материалы на гравер?А то у меня в комлекте совсем простенькие!
P.S. А от какой фирмы берете расходные материалы на гравер?А то у меня в комлекте совсем простенькие!
Спассибо большое!
Но на форуме я не со вчера, просто вчера поселился
Насадки на гровер, дійсно нікуди не годні. В мене це вже другий гровер, і не один гибкий шланг змінив, а ті насадки що ще були в першому комплекті, досі лежать у коробці, нові
Я купляю твердосплавні на будівельному ринку нашому місцевому і популярному по цій справі. Вони звісно не дешеві, зараз одна не меньш 100 грв. коштує, якщо я нє помиляюсь, но воно того варто.
Но на форуме я не со вчера, просто вчера поселился
Насадки на гровер, дійсно нікуди не годні. В мене це вже другий гровер, і не один гибкий шланг змінив, а ті насадки що ще були в першому комплекті, досі лежать у коробці, нові
Я купляю твердосплавні на будівельному ринку нашому місцевому і популярному по цій справі. Вони звісно не дешеві, зараз одна не меньш 100 грв. коштує, якщо я нє помиляюсь, но воно того варто.Вuonasera усім!
Сьогодні хочу показати вам модель яка так сказати з пилу-жару, і поки ще горяча, зробив фотосет
Про прототип: Це авто, по праву можно назвати відродженим феніксом з попілу забуття. Ця повалена і преречена ФЕРРАРІ 250 Теста Росса 1957, попала до рук деякого Девіда Кука, який відтворив її, повернув до життя , ще й придав йому такого виду у вигляді надбудови з жостким дахом. Не впевнений звичайно, но це авто кузовного ателье Скальетті під номером 0666. Здаеться це число якесь знакове і таки преречене як на мене
Але , щоб я помилявся, і воно таки існувало ще довгі і довгі роки, бо такого іншого ,немає взагалі

Про процес:Трішечки фото з процесу відтворення цього жосткого капелюха....

Про модель: Ну і сама модель, до вашої уваги. Хочу відзначити що аналогів вона не мала на останній час. Але нещодавно одна таки контора зробила цю модель( не пам, ятаю правда яка
) і статичну. Но в ній, мені не дуже сподобалося їх виконання цього злополучного даху, якийсь він не дуже схожий на прототип. Не знаю що до мого, но мені здаеться вона таки нічогособі
FERRARI 250 TRS Hard Top

Сьогодні хочу показати вам модель яка так сказати з пилу-жару, і поки ще горяча, зробив фотосет
Про прототип: Це авто, по праву можно назвати відродженим феніксом з попілу забуття. Ця повалена і преречена ФЕРРАРІ 250 Теста Росса 1957, попала до рук деякого Девіда Кука, який відтворив її, повернув до життя , ще й придав йому такого виду у вигляді надбудови з жостким дахом. Не впевнений звичайно, но це авто кузовного ателье Скальетті під номером 0666. Здаеться це число якесь знакове і таки преречене як на мене
Але , щоб я помилявся, і воно таки існувало ще довгі і довгі роки, бо такого іншого ,немає взагалі

Про процес:Трішечки фото з процесу відтворення цього жосткого капелюха....

Про модель: Ну і сама модель, до вашої уваги. Хочу відзначити що аналогів вона не мала на останній час. Але нещодавно одна таки контора зробила цю модель( не пам, ятаю правда яка
) і статичну. Но в ній, мені не дуже сподобалося їх виконання цього злополучного даху, якийсь він не дуже схожий на прототип. Не знаю що до мого, но мені здаеться вона таки нічогособі
FERRARI 250 TRS Hard Top

Востаннє редагувалось 26 грудня 2018, 21:31 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.
Красота на всех направлениях!
Приятно наблюдать за работой Правильных рук ! 
Приятно наблюдать за работой Правильных рук ! 
мой гараж народных автомобилей
С Уважением Александр !
Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
С Уважением Александр !
Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
Круто! 

Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...
kubik писав:Красота на всех направлениях!Приятно наблюдать за работой Правильных рук !
Хорошо когда руки две.....
Еще лучше, когда они обе -правые!
Но ще б краще було, якщо б була ще одна, і хоча б ліва

Просто фантастика!
Вау красотищща
Есть только один ньюанс-стоковые колеса не соответствуют новому уровню модели, сюда бы с травлеными спицами как у регулярного IXO и был бы вообще нокдаун
По поводу восстановления оригинала, я бы сказал чувак в общем то молодец, из кучки мусора, на мой взгляд вообще не подлежащего восстановлению, сделал оригинальный и очень самобытный автомобиль, который все таки имеет душу Феррари 
Есть только один ньюанс-стоковые колеса не соответствуют новому уровню модели, сюда бы с травлеными спицами как у регулярного IXO и был бы вообще нокдаун
По поводу восстановления оригинала, я бы сказал чувак в общем то молодец, из кучки мусора, на мой взгляд вообще не подлежащего восстановлению, сделал оригинальный и очень самобытный автомобиль, который все таки имеет душу Феррари 
laspi писав:Вау красотищща![]()
![]()
За душу
Це ти вірно і головне точно підмітив.Щось додати і не споплюжити вигляду, це ще постаратися потрібно
А про колеса, так я вже десь колись писав, якщо я на одну поставлю гарні спицовані колеса, інші засумують і також забажають нової обувки. То тоді засумую я, а верніше мій гаманець,
бо він цього не витримає.
А взагалі, то вже не мої клопоти, а її власника 
Нічогісенька, кажешь? Нічого собі !!! Та це перфектно ! Такі перевтілення варті найвищих захватів !!!