.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ти вже оптом виробляєш, то добре. На якість дивлюся не впливає
Британський чумодан взагалі BOMBаstreetst писав:Ігоре оскільки неЧервоні в тебе не менш цікаві тонічого страшного, не переймайсяТи вже оптом виробляєш, то добре. На якість дивлюся не впливає
Британський чумодан взагалі BOMBа

zmey2218 писав:Игорь - извини что у тебя но и вопрос к тебе как человеку мнение которого очень ценю и который это уже делал!!! - Скажи честно - похоже хоть немного, или забросить ещё раз на пол года до нового вдохнавления???А то уже достала, одна рамка стекла уже с десяток раз ломалась...Пока на сегодня лучьше сделать зад не могу.....

Востаннє редагувалось 04 січня 2019, 11:05 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.
, переделаю в более правильный вариант. Решётку пока не трогал, зашпоклевал всё вокруг неё и попытаюсь плавно всё скруглить.Промучился но сделал вчера сплошные отверстия в рёбрах на боках за дверьми, хочу там потом смакетировать радиаторы.В общем в промежутках у других буду гуляться понемногу с ней, не выкидывать же.G.Green писав:
FERRARI TESTAROSA SPIDER #62897( GIOVANNI AGNELLI) 1986
Браво Игорь!
Це дiйсно журналка? Випадково не Херпа була ранiше?laspi писав:Дуже гарна тестароса![]()
Це дiйсно журналка? Випадково не Херпа була ранiше?
А взагалі то Херпа в мене трохи не ліквідна є, тільки часу на неї поки що немає

Востаннє редагувалось 04 січня 2019, 20:27 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
а ця мені більше сріблястої подобається
а кабрік від Херпи це у мене особливий пунктик у списку моделей які ну дуже хочеться
мені два рази попадалися в інети на продажу, та обидві рази я її прохлопав
Може якось знайду журналку та відпилю дах як втішительний [s]приз[/s] варіант 
я прям Baldini от нее