laspi писав:Я на заднем плане еще три штуки наблюдаюСерийное производство?
Ну так то вже давно заявлені, тільки ніяк не розродяться
А зафіксував їх навмисно, щоб не думали що я брехун якийсь

laspi писав:Я на заднем плане еще три штуки наблюдаюСерийное производство?

G.Green писав:...щоб не думали що я брехун якийсь![]()
zmey2218 писав:G.Green писав:Досить вже про зелень, вона мало кого цікавить, а більше до основної теми. Ось запіліл ще одну мафинку відштовхуючись від Туррінговської 166-ої на цей раз все від Стабліменті Фаріна![]()
Игорь - донор Чизыталия 202? если да то с размерами кузова основными (база, ширина, высота, длинна) делал что???

), що я не прихильник зібрати усе і підряд. Мені навіть достатньо одного екземпляру, щоб він тільки відповідав усім моїм вимогам. А також я писав що деякі свої моделі, я колись був вже зробив, вважав їх таковими ,але по закінченні часу раз від разу дивлячись на них, я спочатку на інтуітівному а потім і зрозумілому погляді бачив що це не те що мені потрібно і не те що я хотів би у майбутньому поставити собі на полиці. І тоді ці начебто готові витвори перевтілювались заново,. набуваючи тих кольорів, рис і дрібниць, якими вони і повинні були мати на початку. Я не знаю вірно це я роблю, перероблюючи старі свої переробки чи ні, але часи змінюються , змінююсь і я як з своїми навичками так і поглядами. Але досить вже лірики , пора перейти до суті написанного.
:

Востаннє редагувалось 03 січня 2019, 20:07 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
iwa17 писав:Пропустил много страниц, теперь догоняю.
Бредван получился классный. Как гнул 3 прозрачных колпака на капоте?
166 Интер - душевная получилась модель. Очень не понравился плоский перед и, особенно, плоская решетка - на округлой машине - единственное плоское место.
Сигма - как делал заклёпки на понтонах?
ПС. ты делаешь быстрее, чем я читаю.

Востаннє редагувалось 18 вересня 2019, 09:21 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.