• Подякували: 3 рази
  • Вітаю!
    Часу на візитку дуже обмаль, і не все так діялось як мріялось. Але тим не менш все ж помаленьку буду викладати, хоча і не все то хоч те .що буду вважати запотрібним.
    Ось і сьогодні пропоную до перегляду деякий тандем осучаснений варіант легендарної скоріш 250-ої Каліфорніі , Каліфорнії та Каліфорніі Т. Де хто вже їх бачив і у окремих фотосетах, але зараз раз,єднувати не схотів, бо носій кузова один, і лише зовнішні елементи відрізняют одне авто від іншого, не вдаючись у технічні параметри( бо сприймаємо ми зараз лише моделі ціх авто, і зокрема естетіки все інше зайве). Хочу тільки підмітити, що переробляв ці свої вироби з блакитної журналки, надавши їм для двоякості капелюхи, і для більшої аутентичності ще і окремими і притоманними тільки їм, фішками.А ще на одному фото є навіть іронія 8) .....

FERRARI CALIFORNIA & FERRARI CALIFORNIA T

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Окєй, валізи у червоній то зрозуміло. Але от що то за "турбіна" проглядається у салоні білої ??? Щось поки не зрозумів :unknown:
    :good: прям, ракета белая Калифорния
    Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587

Долгожитель
    Долгожитель
    Это не турбина, наверно сумка с клюшками для гольфа :D Классные калифорнии =@ :Bravo: Я только не пойму что за тележка для крыши? По идее крыша так не снимается, вроде как у калифорнии крыша убирается в багажник.

Зображення
    Так можливо в тому і є іронія, що цей візок не мае стосунку до цієї моделі, а належить до іншої Ігоревої конверсії. До речі теж "Каліфорнії", але з далекмх шістдесятих :Search:

Зображення

Якщо Ігорь захоче, покаже цю конверсію більш відкрито :pardon:
  • collectionUA писав::good: прям, ракета белая Калифорния

Можливо і так сказати. :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Так і є, тубус відкритий а у ньому ключки різноманітні :roll:
    А іронія і є в тому, що дах у ціх Каліфорній двоскладний і ніяк не цільний та ще і з,ємний . А підставка таки до інших Калифорній, бабусь нинішніх показаних. А ту що ти показав Валера, то від Кабріолета, хоча він дуже схожий на самі Каліфорніі.... :wink:

Кабріолети були більш розкішними ніж Каліфорніі і більш елегантними . Першої серіі було виготовлено разом з прототипами біля 40 одиниць а от друга серія вже розійшлася у кцлькості 201 єкземпляру. Стосовно механіки, це було все теж купе. з двигуном Тііро 128F потужністю 280 к.с. Автомобіль також отримав задні телескопічні амортизатори і дискові гальма Danlop( піздніше Феррарі установить їх на усі свої авто) . Короткий вертикальний ніс , і хвостова частина була аналогична купе. Хоча візуально завдяки довгой задній кормі авто здавалось довшим ніж теж купе. Лобое скло стало більш вертикальним ніж у попередниці першої серіі , також і салон став більш розкішним а багажник більш містким. С 1960 року, став у нагоді і жорсткий дах з панорамним заднім вікном у стилі купе. А дебютіровало авто у 1959 році у Парижі, і рік пробувши на конвеєрі майже не змінилась до останньої моделі , хіба що салон став ще більш розкішним.....

FERRARI 250 GT PF Cabriolet II

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Классная модель :Bravo: :good: цвет =@
    Долгожитель
    Долгожитель
    Как тут пройдёшь мимо :D Игорь :Bravo: модель =@
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
  • Вітаю усіх!
    Зайшов щойно до свого земляка-спільнодумця і за сумісністю ще і людину яка розуміється на апгрейді, але нічого не тямить у зелені і у вічній красі. :D
    Що таке машинки? Так , легке захоплення , навіть якісь гроші, але якщо мене спитають: що найбільше я люблю у світі і чим захоплююсь понад усе, я з впевненостю відповім - природою, а якщо вона ще привнесена до твоєї садиби, до того ж ще з допомогою тих же самих рук, то це ще більше мене наповнює і надихає.
    Ось іноді і хочеться поєднати обидві свої пристрасті, моделі і природи. І під промінями натурального світла, виглядають моделі як то природніше, і грані їх більш читкі й помітливі, і тінь .яка спадає від їх, так зворушує і так заворажує. І начебто речі .про які пишу, усім відомі, але не усіма осягнутими...

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення

п.с На свій жаль помічаю, попита дуже мало , тому вже думки деякі починають навіщувати мене.... 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”