Так это она уже не эксклюзив? И кто такой Гриин?

Green в перекладі - зелений
Ігор то макет якийсь, там навіть шильдиків немає
Ігор то макет якийсь, там навіть шильдиків немаєКому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
streetst писав:Green в перекладі - зеленийІгор то макет якийсь, там навіть шильдиків немає
А ну если зеленый, то понятно. А про ту "куклу" я знал. Думал еще одну забабехали,ибо там ремешки почемуто сзади заместо ручек накладных( или что оно там)и диски не характерные, но с какого перепугу, и коим образом, не понял. А так. думаю выставили рядом с "чуркой" для наглядности, вот мол балванка, на которой элементы выклепывали детали для авто

Vendeta писав:А ну если зеленый, то понятно. А про ту "куклу" я знал. Думал еще одну забабехали,ибо там ремешки почемуто сзади заместо ручек накладных( или что оно там)и диски не характерные, но с какого перепугу, и коим образом, не понял. А так. думаю выставили рядом с "чуркой" для наглядности, вот мол балванка, на которой элементы выклепывали детали для авто
Я більше не буду
Пригадав шкільний прикол - вчитель росс.мови підміняв один раз, вивчали займенники : я зелений, ти зелений .... так і залишилось за ним на всі наші шкільні роки прізвисько зелений
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Знайшов прикольну фотку з п'ятдесятиріччя Феррарі
Отак би кожного року невдалий болід вішали
а ще непоганий варіант для діорамки

Отак би кожного року невдалий болід вішали
а ще непоганий варіант для діорамки

Папарацці піймали незвичну 458 під час "катання" по Фьйорано, тож судячи зі звуку скоро можна чекати на накачану 488 му
[youtube]qYl_2g2dCio[/youtube]
[youtube]qYl_2g2dCio[/youtube]