Як і обіцяв - фото з міжнародного-міжміського-позачергового реалу, який відбувся 3-го числа :)

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Я вже вдома і можу прозвітуватись:
так як 41 Львівський реал випадав на пасху,а до нас приїзжав Андрій-G&A Models,Юра з Кузнєцовська та Костя з Києва- по домовленності було вирішено провести даний реал 03.травня,хоч серед тижня,але це вже були передсвядкові вихідні.
Не всі змогли прибути на зустріч,всеодно із почесними приїзжими клубниками нас зібралось 24 . Гостями їх не називатиму,тому що Андрій із Юрою вже двічі побували у нас а Костя взагалі один із найпостійніших наших товаришів по захопленню.
Ну і пару фото:
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Переїзжаючи до Колі в гості ми залізли в автобус,за кермом якого виявився наш колєга-Сергій-ЛАЗ
ЗображенняЗображенняЗображення
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Взагалі то РЕАЛом назвати мій задум тяжко.... Але 99,999%, що буду у Львові після 15-17 години, у понеділок 10 червня. На другий день(11 червня) передбачається конференція ДТЕК Західенерго на яку я запрошенний. По її закінченні, по обіді, змінюю місце дислокації, та починаю рух у напрямку міста Ладижин до постійного місця проживання. :)
Мав би бажання зустрітися з користувачами ресурсу, маю надію на вже справжнє знайомство, а не віртуальне.
З повагою Євгеній
Немає нічого важливішого за перемогу.
За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
Вся московія, за «рускім корабльом!»
Наhyй!
avtoMax7 писав:Взагалі то РЕАЛом назвати мій задум тяжко.... Але 99,999%, що буду у Львові після 15-17 години, у понеділок 10 червня. На другий день(11 червня) передбачається конференція ДТЕК Західенерго на яку я запрошенний. По її закінченні, по обіді, змінюю місце дислокації, та починаю рух у напрямку міста Ладижин до постійного місця проживання. :)
Мав би бажання зустрітися з користувачами ресурсу, маю надію на вже справжнє знайомство, а не віртуальне.
З повагою Євгеній

Усьо "оформим" :D
Трохи освіжу тему фотками :) З моменту останнього фотозвіту відбулося два реали - 19-го травня та 09-го червня. А також невеличкий мініреал з участю Жені-Продрайва :beer:
Ну - по порядку:

Реал 19.05.2013

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
2-го червня відбулася зустріч "клубу модераторів" :)

ЗображенняЗображення

ну і так... між іншим... :oops:

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення
Реал 09.06.2013

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Ну і головна подія вчорашнього реалу - це завершення 2-го проекту Львівського клЮбу : "Бандеромобіль" :Yahoo!:

ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
mykola78 писав:2-го червня відбулася зустріч "клубу модераторів" :)

ЗображенняЗображення

ну і так... між іншим... :oops:

ЗображенняЗображення

ЗображенняЗображення
:wink:
Відповісти

Повернутись до “Реали ФУКу”