G.Green писав:Ага, аш касету усю затер)
Игорек, ты это, руки то береги, а то сотрешь не дай бог))
G.Green писав:Ага, аш касету усю затер)
Ручки класс
Игорь спасибо за фото-возьму и себе на заметку
.cool6691 писав:G.Green писав:Ага, аш касету усю затер)
Игорек, ты это, руки то береги, а то сотрешь не дай бог))

cool6691 писав:ты бы оптику видел. Там вообще дас ист фантастиш)zmey2218 писав:
Кузов у 250-й ХОРОШ конечно, спору нет.

G.Green писав:Вітаю відвідувачів цієї тематичної візитки!
Сьогодні покажу одну з передбачуваних шести моделей у моєму виконанні рідкісної машинки якої цю у якому разі ніхто і ніколи не виробляв. Якщо буде попит( а ціна буде таки не дуже для багатьох гуманна) буду робити в майбутньому з деякими моделями що буду розробляти і підготовлювати для дрібного тірожированія тих рідких машин, які ще не були у виробництві а якщо і були то їх днем з вогнем не знайдеш .![]()
Про прототип:
Про цю лінійку Тиро166, писати можна багато, бо різноманіття цих машин вражає як ательє що їх виробляло так і несхожістю кожної з них навіть від того ж Турінг що я і намітив виконати в кількості шести екземплярів. Одна, та що пропоную до перегляду сьогодні копіює кузов 015s . І навіть цей кузов з цім номером шасі мав різне оформлення і навіть колір, в різні роки свого існування .Взагалі то це була золота епоха польота думки як дизайнерів , інженерів так і митців, які творили не програмами закладеними в бездушні апарати, а волею розчерка олівця і великої мрії.Ось і виглядають вони такими душевними і навіть порою наівними.
Мені було запропоновано фото виконати її у цьому вигляді, спортивному, з доданим лючком бензобаку і ременями на капоті. Виглядає як на мене по спортивному, але стримано і вишукано...
Про модель:
Як і писав вище, модель одна з шести передбачуваних мною моделей, з номером шасі 015s . Наступні будуть трохи інші у кількості трьох одиниць у боксах ( з підставкою ще не вирішив у якому вигляді і можливо з підписом того хто її виробляв![]()
) і з номером шасі 017s. Моделі є повним Хенд Мейдом у повному розумінні цього вислову, так як від початку до маленької дрібниці виконані ручними засобами. Приоритет це чи ні, це кожен вирішує для себе. Я вважаю це все ж таки приорітетом, так як усі ці фенечки і мулєчки
мають об,ем на відміну того ж ББР, де навіть потрібні об,емні ручки мають плаский вид. Так що кому до вподоби, це вже справа кожного.
P.S. Спробував відсняти у природньому середовищі бо у штучному в мене ніяк в останній час не виходитьТак як по живіше буде, як на мене.
FERRARI 166 Inter Turing # 015 s
jurassik писав:Оценочная аукционная стоимость этой машины 8 - 10 млн долларов.
Я не скряга якись там 
). Ну і вирішив, а чим біс не жартує...... Далі все на фото

Востаннє редагувалось 17 вересня 2019, 21:05 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.