Ну от і я нарешті отримав таку довгожданну модель.
Повертів в руках. В цілому, сподобалась досить.
Класно зроблена, тонко пропрацьовані дрібниці, але пластикова рама якось не зовсім "грає" з такою деталізацією. А якщо врахувати ССМ, то я не можу зрозуміти ціну в 600 грн. Думаю, для таких моделей, навіть з травлом, ціна як раз 25-40$
ИМХО
Розібрав модель до болтиків...
Як на мене, 100% відбраковка ССМ.
Нажаль фото зробити зараз не можу.
Нема одного елемента заднього світла, відламаний один штир посади кузова (спереду), відламані пополам штирки під запаскою ( не знаю, як вони називаються :D ), скривлені диски на осях.
Тому, тираж 18000 - єрунда. Може такий і буде, якщо виробник порахує, що дохід від ССМ меший як АИ. А перша партія, явно не з 18000 тиражу, а брак ССМ.
В принципі, згоден миритись з таким за 230 грн, бо 600 зараз тягнути не можу.
Ну от якось так. Сильно не бийте. :friends:
biologxxx писав:Як на мене, 100% відбраковка ССМ.

Думаете, они б стали разбирать модели, смывать старую краску, наносить новую, изготавливать пластиковые дворники, выбрасывать старую упаковку и изготавливать новую ради того, чтоб продать остаток от трехтысячного тиража по цене 900 рублей? Не легче было бы ничего этого не делать, постучать молотком по боксам и распродать как брак упаковки по 1500?
Модератор
Модератор
mercedes писав:Это Аскания-Нова?

Коля, а в Африке разве не может быть ЗиЛа с номерами Херсонской области? :D
Немає нічого важливішого за перемогу.
За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
Вся московія, за «рускім корабльом!»
Наhyй!
Долгожитель
Долгожитель
Это точно не отбраковка,просто отлили еще кабин и прочих атрибутов для сборки дополнительных моделей по цене эконом.
Долгожитель
Долгожитель
avtoMax7 писав:Коля, а в Африке разве не может быть ЗиЛа с номерами Херсонской области? :D
Разве что, Африка стала очередной областью Украины... :D
Модератор
Модератор
По количеству проживающих там афроамериканцев, скорее область становится частью "чёрного континента", кстати, в Африке, действительно" много ЗиЛов 157. Наверное подходят хорошо под этот климат.
Немає нічого важливішого за перемогу.
За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
Вся московія, за «рускім корабльом!»
Наhyй!
Артем Чухаркин писав:
biologxxx писав:Як на мене, 100% відбраковка ССМ.

Думаете, они б стали разбирать модели, смывать старую краску, наносить новую, изготавливать пластиковые дворники, выбрасывать старую упаковку и изготавливать новую ради того, чтоб продать остаток от трехтысячного тиража по цене 900 рублей? Не легче было бы ничего этого не делать, постучать молотком по боксам и распродать как брак упаковки по 1500?

А може при литті будо одразу багато браку, який пішов в сторону, окремо від 3000 тиража.
А там + - доробили запчастин. Бо ж ясно, що фарбу не змивали...
Не знаю, тільки так думаю.
Ну, а якщо знаючі люди кажуть, що окремий тираж - може й так.
Долгожитель
Долгожитель
Когда перечисляли отличия от SSM, забыли упомянуть про не/прорисованные чёрной краской крайние щели на облицовке радиатора.
Оказался мой зеленый зил-157 без одной фары, подскажите плиз, как поправить сию беду? :oops:
Закрито

Повернутись до “Моделі вантажних автомобілів”