mykola78 писав:Прохання до Адміністрації форуму - актуалізувати Оголошення форуму. Залишити тільки актуальні, а решту зняти відмітки "оголошення" та видалити або перенести в архів. Оскільки значна вже кількість різноманітних оголошень затруднює пошук потрібних на Порталі Форуму.

Вже виконано. Деякі оголошення були видалені. Інші залишені "для історії" як "прикріплені". На головній сторінці тепер можна побачити 10 найактуальніших повідомлень. Менш актуальні можна побачити у форумах "Правила" та "Все обо всем".
Последние обновки (с момента покупки):
5 Mercedes-Benz, 1 Lamborghini
На 01.02.19 у меня примерно 260 маленьких автомобильчиков).
Мои публикации [1],[2]
mihorider писав:
mykola78 писав:Прохання до Адміністрації форуму - актуалізувати Оголошення форуму. Залишити тільки актуальні, а решту зняти відмітки "оголошення" та видалити або перенести в архів. Оскільки значна вже кількість різноманітних оголошень затруднює пошук потрібних на Порталі Форуму.

Вже виконано. Деякі оголошення були видалені. Інші залишені "для історії" як "прикріплені". На головній сторінці тепер можна побачити 10 найактуальніших повідомлень. Менш актуальні можна побачити у форумах "Правила" та "Все обо всем".

ммм...да... Видать оголошення щодо Львівських реалів в найактуальніші не попадають... :sorry:
Нє - то нє :pardon:
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
mykola78 писав:ммм...да... Видать оголошення щодо Львівських реалів в найактуальніші не попадають... :sorry:
Нє - то нє :pardon:

Я говорив за цю проблему з Олексієм. Технічно можливості форуму не дозволяють на головну вносити більше, ніж 10 оголошень. Згідно логіки - там потрібно закріпити ще й тему про реал у Києві, а не тільки в Одесі. Але якщо це зробити - то тоді "випадуть" якісь інші теми. Був варіант просто видалити з головної "Одесский Реал", але я вирішив цього не робити. То ж поки що так.
Последние обновки (с момента покупки):
5 Mercedes-Benz, 1 Lamborghini
На 01.02.19 у меня примерно 260 маленьких автомобильчиков).
Мои публикации [1],[2]
  • Дякував (ла): 1 раз
  • mykola78
    Николай, ни в коем случае не выпадает. Я сейчас думаю, как сделать так, чтобы все реалы отображались. Как может быть неактуальным Львовский реал? Ведь он самый активный из всех! :beer: :friends:
    З вашого дозволу трошки "потошню"... Так до кінця і не зрозумів, в чому полягала суть ревізії, але в Оголошеннях (я так розумію, теми з відміткою "оголошення") далі висять :
    viewtopic.php?f=1&t=8586
    viewtopic.php?f=6&t=19
    viewtopic.php?f=1&t=8273

Далі... Чому не можна об*єднати в одну тему наступні ? :

viewtopic.php?f=1&t=6006 (правила форуму)
    viewtopic.php?f=1&t=6275 (доповнення до правил)
    а також добавити туди розяснення по резервах : viewtopic.php?f=1&t=7910 та інформацію про теми продаж : viewtopic.php?f=1&t=7584

навіщо стільки тем, якщо в розділі оголошень вони і так губляться ?

Далі...
    Навіщо дві теми оголошень на один проект ?
    viewtopic.php?f=6&t=8697
    viewtopic.php?f=6&t=8700

І наскільки (на сьогоднішній день) ще актуальні оголошення :
    viewtopic.php?f=1&t=8738
    viewtopic.php?f=1&t=8541
    viewtopic.php?f=6&t=585

І може варто замість кількох "однопостових" тем зробити щось на подобі одної теми "Дошка оголошень" ?
    Наприклад для таких :
    viewtopic.php?f=6&t=8355
    viewtopic.php?f=1&t=8914

Нікого не хотів образити чи "ущемити" права :) Просто - думки вголос :friends:
    mihorider писав:Був варіант просто видалити з головної "Одесский Реал", але я вирішив цього не робити.

нікого не треба видаляти... тим більше, що це оголошення також має статус "постійної актуальності". Не нннада ображати наших колег з Одеси :beer: :friends:
    alexm206 писав:Я сейчас думаю, как сделать так, чтобы все реалы отображались.

Є одна мисля...
    В модулі Портал (в Панелі Адміністратора) є така штука - "Настраиваемый модуль"... якось так він називається. Його можна активувати і розмістити в любому місці Портала. Що він дає ? В ньому можна розміщати текст (з форматуванням), картинки, банери, відео... одним словом - що фантазія підкаже. На львівському форумі я його використовую для привітань зі святом (його можна включати/виключати черед Адмінку), або ось таким чином :

Зображення

Так от... Можна було би розмістити інформацію про актуальні Реали на Україні в цьому блоці... Єдине - правити цей блок можуть тільки Адміни... тобто стоїть питання актуалізації... Можна ще розмістити там посилання на теми українських місцевих реалів з описом... Ну якось так :pardon:
  • Дякував (ла): 1 раз
  • mykola78
    Николай, большая часть из того, что ты говоришь - будет реализована. Всех подробностей пока не раскрываю)
    Вопрос 1: а можно отключить иконки, которые появляются в заголовке каждого сообщения? Кому они сильно нннада может найти их внизу экрана. А то аж в глазах рябит.

Вопрос 2: Можно в разделе "зарубежные производители" поделить на две ветки "фирмы производителей моделей" и собственно сами модели. Ну что б примеру Спарк, НЕО, ХПИ и т.д. были отдельно от Опель, Тойота, Феррари и т.д.

Спасибо. :beer:
    Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
    С ув. Богдан...
    Bogd@n писав:Вопрос 1: а можно отключить иконки, которые появляются в заголовке каждого сообщения? Кому они сильно нннада может найти их внизу экрана. А то аж в глазах рябит.

Я присоединяюсь к Богдану с просьбой отключить иконки в шапке каждого сообщения, реально не комфортно просматривать форум :beer: Спасибо :beer:
    Imagine all the people living life in peace
    Відповісти

Повернутись до “Правила Форуму”