Як на мене,то мені легше було кинути палити(що я зробив 3,5 роки тому)ніж навести такий порядок у своїй колекції!Микола,то що зроблено на сторінках 211-220-це навіть неможливо описати!
Як на мене,то мені легше було кинути палити(що я зробив 3,5 роки тому)ніж навести такий порядок у своїй колекції!
Як на мене,то мені легше було кинути палити(що я зробив 3,5 роки тому)ніж навести такий порядок у своїй колекції!mykola78
Коля, твоя коллекция подтверждает один простой тезис. Чтобы ни собирал человек, главное в этом - лейб-мотив. Если он есть - коллекция будет смотреться. Если нет, она так и останется сборищем качественных игрушек.

Коля, твоя коллекция подтверждает один простой тезис. Чтобы ни собирал человек, главное в этом - лейб-мотив. Если он есть - коллекция будет смотреться. Если нет, она так и останется сборищем качественных игрушек.

kostya75 писав:Микола,то що зроблено на сторінках 211-220-це навіть неможливо описати!Як на мене,то мені легше було кинути палити(що я зробив 3,5 роки тому)ніж навести такий порядок у своїй колекції!
Найголовніше - тримати цей порядок з самого початку і не закидати тої справи
А палити...да... - поважаю !
Сам кидав... потім знов почав 
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
alexm206 писав:mykola78
Підпишусь під кожним словом !

Оце так модель
КЛААААС
Вітаю з прекрасною автівкою 
КЛААААС
Вітаю з прекрасною автівкою 
Вітаю з обновочкою. 

Поздравляю с эксклюзивом
P.S. прошу без обид, я не спец по геометрии ВАЗиков, но мне показалось, что багажник коротковат (глядя на фото модели, создается впечатление, что боковое стекло, короче чем у оригинала) и второй момент, это "накат" крыши на лобовуху (там должен быть плавный переход а у модели стекло утопленное)

P.S. прошу без обид, я не спец по геометрии ВАЗиков, но мне показалось, что багажник коротковат (глядя на фото модели, создается впечатление, что боковое стекло, короче чем у оригинала) и второй момент, это "накат" крыши на лобовуху (там должен быть плавный переход а у модели стекло утопленное)

Imagine all the people living life in peace
Ракурс зйомки не зовсім удачний... Та й зрештою - пару міліметрів може і не "дотягнуто", але "хворобою штангенциркуля" я не страждаю - переживу цей "косячок" 
Щодо шкла...його можна "витягнути" вперед ... але шота я кіпішую, боюсь його пошкодити

Щодо шкла...його можна "витягнути" вперед ... але шота я кіпішую, боюсь його пошкодити

mykola78 писав:ВАЗ-2111 / Lada-111 - V.M.-STUDIO LVIV, Львів.
Мои поздравления!
Модель очень даже удалась.
Если не секрет,цена и можно ли такую еще сделать на заказ?
Ответ жду в ЛС.
!!! Чемпионы F1 - 71/71 !!!