Рімейки Сєвєродонецька-з багатьма невідомими.Там масса всяких загадок...
Костя-дуже правильна ревізія.Коробочки то ранні!!!
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Ярослав, скоро лік різних комбінацій Штутців піде на сотні тисяч)))DSO67 писав:Костя-дуже правильна ревізія.Коробочки то ранні!!!
avtomobilist
Женя-100%!!! Це при тому,що його розбирати нереально /особисто ніколи не пробував/.Тому на мою думку конструктори виключаються...
Що працівники заводу/в ті часи / весь час хотіли наекономити???
Між іншим я тут теж набрав до купки "пізніх ІА" до своїх ранніх :- вже навіть не "рипаюсь" з фотками...
Женя-100%!!! Це при тому,що його розбирати нереально /особисто ніколи не пробував/.Тому на мою думку конструктори виключаються...
Що працівники заводу/в ті часи / весь час хотіли наекономити???
Між іншим я тут теж набрав до купки "пізніх ІА" до своїх ранніх :- вже навіть не "рипаюсь" з фотками...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Конструктори "стопудняків" виключаються, це точно! Я пробував якось розібрати Штутца; нічого не зламавши дану операцію виконати не можливо! Перевірено)DSO67 писав:avtomobilist
Що працівники заводу/в ті часи / весь час хотіли наекономити???![]()
В мене загалом десь близько 8 штук цих Штутців є, по фотках також не роблю навіть порівняльних; можна забебатись)
А давайте якщо є коробочки точно відповідні, показуєте. Можливо вперше счпробуємо створити вірну хронологію.
Всегда Ваш Костя!
у ранніх Штутца і Пакардів були свої коробочки,до кожного індивідуальні.В моїх навіть кольори співпали...
Дати зліва на право:08.1986-1984-і 04.1987.
у пізніх рімейків коробки загальні з малюнками трьох моделей і табличкою в якій навпроти відповідного рімейка ставили штампи дати випуску.
Надписи на коробці-Українською...
Дати зліва на право:01.1992-07.1993- і третя без дати...
Востаннє редагувалось 27 вересня 2013, 13:54 користувачем DSO67, всього редагувалось 1 раз.
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
здається мені що це колесо від пластикового Запорожця /видивився ваші фотки.../
Прошу хто має дати розміри для порівняння!!![/quote]
Ярослав, це таки точно від пластикового "запорожця")
Дякую Женя!!!avtomobilist писав:Ярослав, це таки точно від пластикового "запорожця")
Тоді "налітайте на "раритетне колесико"- бо у мене ніколи цих Запорожців не було
Добре.що вияснили правду- це я всіх в оману ввів
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!