1998 Ford Taurus #2 Miller Lite Elvis - Rusty Wallace, Revell 1:43

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Як то кажуть, в Наскарі я ні бум-бум :) Але моделі класні і атмосферні :good:
Впевнений, якщо цю тему підняти, буде дуже цікаво слідкувати розвиток гонок і техніки.
На шляху до найграндіознішої колекції спецтранспорту =>http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=12&t=2542
Konstantin94 писав:Як то кажуть, в Наскарі я ні бум-бум :) Але моделі класні і атмосферні :good:
Впевнений, якщо цю тему підняти, буде дуже цікаво слідкувати розвиток гонок і техніки.
Дякую :) моделі дійсно цікаві, у кожної своя історія. НАСКАР в Україні зовсім непуполярний вид спорту, але дуже захопливий, якщо спостерігати постійно та вболівати за когось з пілотів; є декілька стрімів на Твіч, де можна дивитись в нормальній якості трансляції. На Ютубі є дуже багато давніх перегонів, є безліч цікавих моментів, коли автівки були більш брутальні та небезпечні. Доречі, наступний сезон 2022 буде проходити вже на машинах нового покоління, які проходили тестування, це будуть взагалі радикальні зміни в налаштуваннях авто у цьому спорті, розклад змаганнь вже є, залишу тут, потім винесу в шапку теми. Спробую незабаром зробити коротенький огляд на цю подію, там дуже багато змін.
ЗображенняЗображення

А ось так виглядають автівки нового 7-го покоління NextGen :wink:
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Долгожитель
Долгожитель
SteamBoat писав:... розклад змаганнь вже є, залишу тут, потім винесу в шапку теми. Спробую незабаром зробити коротенький огляд на цю подію, там дуже багато змін...
Создай отдельную тему по НАСКАРу, как я сделал по Ф1. :wink:
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Кто его там читать будет :D Пару человек, которым интересно и которые в теме :ROFL: если есть что интересное и занятное, то можно и в одной теме уже обсуждать, в этой, всё хоть в собрано будет в куче; я смотрю, что последнее время народ вообще вяло общается и делится на нашем форуме, зато постоянный движняк на соседнем...
Долгожитель
Долгожитель
SteamBoat писав:Кто его там читать будет :D Пару человек, которым интересно и которые в теме :ROFL: если есть что интересное и занятное, то можно и в одной теме уже обсуждать, в этой, всё хоть в собрано будет в куче; я смотрю, что последнее время народ вообще вяло общается и делится на нашем форуме, зато постоянный движняк на соседнем...
Ну да, наверное ты прав. :)
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С удовольствием представлю эту миниатюрную модель с хорошей детализацией #45 Chevrolet Monte Carlo Spree - Adam Petty, Hotwheels/Mattel 1:64 из набора 50th Anniversary of the Petty Racing :Yahoo!:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Долгожитель
Долгожитель
Re: Мои NASCARчики

Повідомлення laspi »

Прикольный шеви :good: А соседний форум это какой?
Юзер
Юзер
laspi писав:Прикольный шеви :good: А соседний форум это какой?
RC который, там постоянно тусняк :D
Юзер
Юзер
Щодо в'ялого спілкування на форумі, то не зовсім погоджуюсь, це більше загальна тенденція спаду інтересу до колекціонування. У сусідів кількість учасників форуму за сто тисяч, це в 30! разів більше ніж тут, і то багато тем затухли. По автоспорту і там з'являється повідомлення раз на три місяці.
Щодо Наскару - із задоволенням почитав би темку, якби з'явилася. Моє знайомство з Наскаром було поверхневе, і трохи пограв у ToCa Race driver перший, там Наскар був, і то була найцікавіша частина гри.
З приводу вашої колекції - знімаю шляпу, - дійсно дуже колоритно.
Відповісти

Повернутись до “Останні придбання”