треба надрукувати декалі з автомобільними номерами. є хтось хто може взятися? і яка ціна за А4 ?
З повагою, Володя.
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...
baramelik писав:треба надрукувати декалі з автомобільними номерами. є хтось хто може взятися? і яка ціна за А4 ?
drew_tut писав:я печатаю декали на заказ с прозрачным фоном (т.е. белого цвета в декалях нет)
по всем вопросам пишите в личку
HaruTarra писав:baramelik писав:треба надрукувати декалі з автомобільними номерами. є хтось хто може взятися? і яка ціна за А4 ?drew_tut писав:я печатаю декали на заказ с прозрачным фоном (т.е. белого цвета в декалях нет)
по всем вопросам пишите в личку
так білий колір там основний. мені треба так щоб не заморочуватись...
З повагою, Володя.
Обычно в таких случаях - наносят прозрачные на покрашенную в белый цвет поверхность, это общепринятая практика в моделизме...baramelik писав:так білий колір там основний. мені треба так щоб не заморочуватись...
Юзер

Шукаю лак для декалей. Купив транс-акрил, але наноситься пензликом і видно полоси, пробував для ногтів - трохи деформує саму декаль. Хотів знайти спеціально призначений для декалей Micro Liquid Decal Film, але в нас (Львів, інтернет -магазини) не знайшов.
Суть питання: Де можно знайти в Україні Micro Liquid Decal Film? Або яким лаком його можна замінити?
Бумага у меня декальна для лазерних принтерів (Де можна купити бумагу для струйних? - теж буду вдячний)
Ну і якщо у кого є досвід виготовлення декалей на дому - цікаво було б перейняти.
(про заморочки з білим знаю, поки що хоча б без білого)
Суть питання: Де можно знайти в Україні Micro Liquid Decal Film? Або яким лаком його можна замінити?
Бумага у меня декальна для лазерних принтерів (Де можна купити бумагу для струйних? - теж буду вдячний)
Ну і якщо у кого є досвід виготовлення декалей на дому - цікаво було б перейняти.
(про заморочки з білим знаю, поки що хоча б без білого)
Пока нелегализирован....в подпольи.
Лак футура отлично подходит, я им покрывал новые декали, и старые которые начали отклеиваться. Мы как то на RC форуме заказывали футуру, можно у Сергея Street спросить, может еще есть немного на продажу.
Юзер

Cool 6691,laspi Спасибо! Уже заказал на Hobby.net для начала мелкую расфасовку. Попробую расскажу))) Может кто по бумаге декальной для струйников имеет информацию?
Пока нелегализирован....в подпольи.
Декали делал наш форумчанин Edmon Эдуард.
baramelik писав:треба надрукувати декалі з автомобільними номерами. є хтось хто може взятися? і яка ціна за А4 ?
Заходите в приличный копицентр, с хорошими принтерами.
Оптимально : цветной лазерник.
Просите распечатать ваши номера на самоклеящейся фотобумаге.
Глянцевой или матовой.
Цена вопроса : около 10грн за лист