Долгожитель
Долгожитель
DSO67 писав:шестилепесткові
:)
avtomobilist писав: на шість пелюстків
..... суржик западенський-вибачайте....
avtomobilist
чудові "плазуни"! Відмінності у формах кузова що ти описав скоріше відносяться до зносу-ремонту пресформ. Хоча значки А-Р на обох замітно зовсім різні!!!!!!! Також видно що зміни по пресах торкнулись колес: вроді одинакові- так НІ: вузчі вищі, і ширші нижчі......Досить теж цікаво, молодець що тримаєш обидві. А от на реахунок керма: тут тебе розчарую або навпаки поздоровлю: хромоване кермо: рідненьке від "Мустанга"
В моїй практиці керма "Ігуани" завжди були простенькі і чорні.
Maximoff
та нічого, може я не так виразився- ти розповідай!!!! :friends: Рімейки- це у всіх із дитинства. У мене вони певне скоріше появились ніж Саратовці.
Можливо із за цього і симпатія до них така пристальна :)
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
DSO67 писав: Також видно що зміни по пресах торкнулись колес: вроді одинакові- так НІ: вузчі вищі, і ширші нижчі......Досить теж цікаво, молодець що тримаєш обидві. А от на реахунок керма: тут тебе розчарую або навпаки поздоровлю: хромоване кермо: рідненьке від "Мустанга"
В моїй практиці керма "Ігуани" завжди були простенькі і чорні.
Ширина коліс дійсно різна. Не помітив одразу)
Дякую за підказку стосовно керма! Такий самий в мене справді стоїть на Мустангу. Можливо, на моїй Ігуані його й переставили, не знаю, бо модель я купив з рук на барахольці. Проте, висуну припущення, оскільки і Мустанг, і Ігуана - "ватутінці", так би мовити (випущені одним заводом), то є ймовірність, що все ж таки комплектація подібним кермом могла бути і заводська. Хоча за всю "рімейківську практику" також завжди попадалися лише простенькі сіренько-чорненькі)
Долгожитель
Долгожитель
avtomobilist писав:завжди попадалися лише простенькі сіренько-чорненькі)
аналогічно... Все могли втюхати і на виробництві...Але кермо Форда оригінальне і досить "дефіцитна " деталь,на відміну від стандартних, упрощених.
В господарстві пригодиться :)
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Re: Римейки

Повідомлення avtomobilist »

Приобрел недавно немножко римейков. Подобные машины в моей коллекции уже имелись, однако в процессе детального обсмотра новокупленных моделек, выявилось ряд отличий. Интерсено теперь разобраться, какая из сравниваемых моделей ранняя, а какая - поздняя. Знатоки вступайте в дискуссию!)
Итак, сравниваемые модели:
1. Renault-16; отличия: колеса и руль.
ЗображенняЗображення
2. Chevrolet Rondine; отличия: колеса, передняя решетка и фары (на фото плохо видно, но в одной из моделей решетка обладает, кроме ряда горизонтальных, еще и двумя вертикальными полосами; также фары с имитацией круглых линз).
ЗображенняЗображення
3. Morris IM3; отличия: руль. Кроме того, заметил, что есть два разных вида дисков. Причем, в обеих автомобилях эти два разных вида дисков присутствуют одновременно.
ЗображенняЗображення
4. Iso Grifo; отличия: колеса, руль.
ЗображенняЗображення
5. Abarth 3000; отличия: цвет пластмассы, а именно - хромированные задние трубы и в цвет пластика.
Зображення
6. Stutz; отличия: рамка ветрового стекла и накапотная пластина возле нее, дно; в даном случае перемешаны три разные комбинации.
ЗображенняЗображення
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Ох Женя-везе тобі на ці керма :) ... Попробую прокоментувати твої запитання / хоча в цій темі ми вже обговорювали деякі із них/:
1. по Рено-16: ранні випуски рімейків ДФІ в певний період /невідомо скільки/ мали прокрашені колесні диски , в основному сріблянкою,рідше золотистою фарбою.Прокраска була акуратна,рівна,заводська.На твоєму світлому видно що це або ручна підкраска, або хтось пробував навести нову на стару,яка стерлась з роками. Кермо яке стоїть на жовтому- це саме раннє або скоріше "рідне" кермо від фірми "Politoys" яке дісталось ДФІ в нагрузку з пресформами. А от на чорному стоїть "стандартний" руль. По крайній мірі у мене такі рулі тільки на Примулі Купе та Фольксвагені 1600- які в колекції з середини 70-х.
Отже висновок:- обидва рімейки ранні,але чорний пізнішого випуску.
2.по Шевролетах: з колесами зрозуміло.Решітки та фари в звязку із зносом форм чим дальше тим ставали "безобразнішими"...На останніх випусках обліцовка радіатора мала рідкі нерівні лінії сітки, а фари без сіточок рефлекторів.Тут треба ще подивитися на надписи у днищах.
По ідеї жовтий-ранній. / хоча признак прокраски колес ще не гарантована ознака раннього випуску/.
3.Моріс: кермо на чорному - рідне, на сірому / на мою думку/ - взагалі не від рімейків, а Китайське.
Диски колес Ленінградських рімейків дійсно були двох типів. При чому при зборці ніякої послідовності не дотримувались.Тобто на моделі могли
стояти різна кількість дисків . Колір шин "Ленінградців" також був різний: крім чорних бачив сірі,жовті,фіолетові...
4. По Ісо зрозуміло: рання "рижа", але основні рулі такі як на білій.
5.Абарт: догадайся сам який з них пізній :) Крім того пізні випуски характеризувались безобразною покраскою і дешевою фарбою...
6.Штутц: суцільна рамка з накапотною пластиною- це пізній випуск. З ціною ранній, без ціни-2-й варіант. Крім того там теж безліч нюансів, на попередніх сторінках ми про це писали...
---Коротше вітаю з успішним придбанням цікавих рімейків!!!
ПиСи: по керму Іноценті-я погарячкував: скоріш за все кермо рідне.
В Ленінградців ставились 3 чи 4 види керма.Поки вивчаю це питання...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Команданте
Команданте

Повідомлення sharleman »

DSO67 писав:жовті,фіолетові...
???? фигасе, а где можно увидеть "ЭТО"??? :o
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей!
- х/ф "Большая прогулка"
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Був такий період СРСР,коли "бадяжили" з тих кольорів які були під рукою, в тому числі і затронуло колір гум на шини. Таким страждали "Ленінградці" на своїх рімейках, "Прогресс" Московський на Запорожцях,Арек на Камазах/ біла,сіра гума/,можливо ще хтось...
Білу гуму на Камазах наші показували...Якщо залишились фото кольорових шин з рімейків
то покажу...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Команданте
Команданте

Повідомлення sharleman »

Ага, Камаз я видал, а вот римейки... Увы..
— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей!
- х/ф "Большая прогулка"
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення avtomobilist »

DSO67
Ярослав, дякую за вичерпну інформацію!)
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

avtomobilist
Женя,та нема за що...Що знаю - поділюсь.Хотілось би щоб "рімейкомани" теж щось розповіли- я далеко ще всього не знаю. А у нас тут є такі "аксакали"-партизани" які знають набагато більше- але мовчать 8)
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Відповісти

Повернутись до “Моделі зарубіжних автомобілів”