Долгожитель

"1. Орешичег, он же Влад, Vlad, Vlad-Odessa.
ФИО - Порожний Владислав, Одесса. Должен пользователям более 3 000 (на тот момент - 375$). Лжив, труслив, подхалимист. Короче - держитесь от этой производной человека в стороне."(С)
==========================================================
Добавлю инфу об этом олигофрене:
на данный момент занимается скупкой/перепродажей велосипедов советского производства и запчастями к ним.
Его контакты:
Киевстар +38 067 597 28 56
Лайф +38 063 790 18 63.
ФИО - Порожний Владислав, Одесса. Должен пользователям более 3 000 (на тот момент - 375$). Лжив, труслив, подхалимист. Короче - держитесь от этой производной человека в стороне."(С)
==========================================================
Добавлю инфу об этом олигофрене:
на данный момент занимается скупкой/перепродажей велосипедов советского производства и запчастями к ним.
Его контакты:
Киевстар +38 067 597 28 56
Лайф +38 063 790 18 63.
Востаннє редагувалось 08 травня 2017, 20:24 користувачем Fadom, всього редагувалось 4 разів.
ЕХЕ
пользователь yurko заказанную и зарезервированную модель своевременно не оплатил. оплачивать приехавшую модель отказался в принципе. имейте ввиду при каких-либо транзакциях с этим человеком!
Fox писав:пользователь yurko заказанную и зарезервированную модель своевременно не оплатил. оплачивать приехавшую модель отказался в принципе. имейте ввиду при каких-либо транзакциях с этим человеком!
yurko, внесен в список. Подтверждение заказа есть в теме Fox. Дополнительно Fox подтвердил отказ оплаты перепиской из ЛС
Прошу добавить пользователя Rog-R1 (Игорь Рог, г. Смела) в список с формулировкой "кинул форум на целый форумский проект".
krementes писав:Прошу добавить пользователя Rog-R1 (Игорь Рог, г. Смела) в список с формулировкой "кинул форум на целый форумский проект".
уже склонен согласиться,ибо 3-й месяц никакого ответа на вопросы в личку не получаю.
"По замашкам вроде фраер...Но не фраер - это точно!" Костя Сопрыкин
Игорь этот РОГ киданул в общем?меня на три модели даже. надеюсь этому вернется все в десятикратном размере.
Vtrn писав:Игорь этот РОГ киданул в общем?меня на три модели даже. надеюсь этому вернется все в десятикратном размере.
так он весь форум киданул

Two Beer or not two Beer? William shakes Beer.
так я понял, и что все сидят?
Після моїх повідомлень в темі про виробника Rastar, одне чудо зв'язалось зі мною. Написав, що йому дуже-дуже-дуже треба BMW 7 Series чорний та Mercedes S63 AMG чорний. Дуже просив, щоб я продав з колекції. Коли я сказав, що Mercedes вже продав, бо замінив іншою моделлю, просив сказати, кому продав (цього я не пам'ятаю, і не сказав).
Я сказав йому, що з колекції продавати не буду, але бачив різні Rastar в одному супермаркеті, поїду туди через декілька тижнів, і можу купити, якщо вони там будуть. Ціна буде приблизно 150 грн. без коробки або трохи дорожче з коробкою. Він погодився. Потім через тиждень ще нагадував мені, казав, що дуже треба Mercedes і просив згадати, кому продав. Я сказав, щоб він не панікував, а почекав тиждень-два. Після супермаркета я йому напишу.
В супермаркеті я знайшов чорний Mercedes S63 AMG і купив його - "виручив", коротше, це чудо, бо ж дуже треба йому. Після чого я написав йому про це, сказав, що ціна в оригінальній упакоці 190 грн. Тоді він почав казати, що не треба було брати, треба було спочатку попитати... а може взагалі не той колір треба був... Хоча в переписці до того все було зрозуміло. Потім сказав, що потім заплатить. "Потім" звісно не прийшло. Я нагадав, почалась та ж пісня: треба було тільки глянути, а тоді спитати... потім заплачу. Я в це все вже не вірю, так що модель виставляю на продаж, а про "чудо" хочу усіх попередити. Хоча, швидше за все, ми його під цим логіном з одним-то постом більше ніколи не побачимо.
Логін тут: KollPukecz
FB: https://www.facebook.com/TheBossDOPE
Я сказав йому, що з колекції продавати не буду, але бачив різні Rastar в одному супермаркеті, поїду туди через декілька тижнів, і можу купити, якщо вони там будуть. Ціна буде приблизно 150 грн. без коробки або трохи дорожче з коробкою. Він погодився. Потім через тиждень ще нагадував мені, казав, що дуже треба Mercedes і просив згадати, кому продав. Я сказав, щоб він не панікував, а почекав тиждень-два. Після супермаркета я йому напишу.
В супермаркеті я знайшов чорний Mercedes S63 AMG і купив його - "виручив", коротше, це чудо, бо ж дуже треба йому. Після чого я написав йому про це, сказав, що ціна в оригінальній упакоці 190 грн. Тоді він почав казати, що не треба було брати, треба було спочатку попитати... а може взагалі не той колір треба був... Хоча в переписці до того все було зрозуміло. Потім сказав, що потім заплатить. "Потім" звісно не прийшло. Я нагадав, почалась та ж пісня: треба було тільки глянути, а тоді спитати... потім заплачу. Я в це все вже не вірю, так що модель виставляю на продаж, а про "чудо" хочу усіх попередити. Хоча, швидше за все, ми його під цим логіном з одним-то постом більше ніколи не побачимо.
Логін тут: KollPukecz
FB: https://www.facebook.com/TheBossDOPE
Добрый день. Прошу добавить пользователя Саня Механик в этот список.Отправил ему по ошибке модель без указания наложенного платежа.Договорились что он после получения оплатит на карту,прошел месяц связи нет нигде,смс в вк,на форуме и в вайбере не читает хотя регулярно заходит.Его данные г. Александрия , Кировоградская область , Кущенко Александр , тел. 097 814 9113