Юзер

Berlrrc = modellux
Це вже точно)))
Це вже точно)))
Всех приветствую, покупал и покупаю у Berlrrc ( Павлов Андрей ) = modellux, всё отлично.
Да знаю что цены на товары не маленькие.
Блін, може ціниі не альо, та товар назад приймають без питань
Юзер

Питання не в цінах, а в хамському відношенні до клієнтів магазиномHOBBYMODEL писав:Всех приветствую, покупал и покупаю у Berlrrc ( Павлов Андрей ) = modellux, всё отлично.
а типа Berl тут на форуме был ангелом?Jurek Krynicki писав:Питання не в цінах, а в хамському відношенні до клієнтів магазиномHOBBYMODEL писав:Всех приветствую, покупал и покупаю у Berlrrc ( Павлов Андрей ) = modellux, всё отлично.
Two Beer or not two Beer? William shakes Beer.
Юзер

На жаль, я його не знаю і не бачив його дописів, оцінюю його чи його магазин із власного досвідуmaniachello писав:а типа Berl тут на форуме был ангелом?Jurek Krynicki писав:Питання не в цінах, а в хамському відношенні до клієнтів магазиномHOBBYMODEL писав:Всех приветствую, покупал и покупаю у Berlrrc ( Павлов Андрей ) = modellux, всё отлично.
Власне своє. поведінкою він відштовхнув покупця, який би міг набратися моделей в його магазині на кругленьку суму
Юзер

Сьогодні вони здивували негативноLeks965 писав:Коллеги, хочу порекомендовать вам интересных ребят: Александр и Алёна. Также известны как Mashinarium.
Делают интересные конверсии, самостоятельно отливают детали для моделирования.
Также принимают заказы на доставку моделей из РФ и Германии. Цены очень приятные.
Найти ребят можно на сайте newauction.com.ua/user/mashinarium-i157208065023447.html или по телефону 0-9-5-6-5-5-3-1-1-5 (Александр). Попросите - и он добавит вас в чат в Вайбере
В свій вайбер-чат виставили картинку із вітанням 23 лютого..., на фоні останніх подій - виглядає по хамські
З їх групи видалився
Друзі, а чи не прийшов час повидаляти свої лоти на Ньюаукціоні? Я бачу багато форумчам там ще є. Коли ви поповнюєте свій баланс, чи не розумієте куди ідуть комісійні с кожного вашого продажу? Я всі свої лоти видалив. І дай нам Бог дочекатися завершення цього жаху, залишатися живими і здоровими. І більше не повертатися на цей торгівельний майданчик.
В 404 ніхто й так не відправлятиме, а між собою по Україні можна поза аукціоном домовитись. Якщо, звісно, хтось ще щось купує на нашу тематику. Мені, принаймні зараз, не до цього, як і переважній більшості з нас
Я прибрав всі лоти з ньюаукціону відразу, як отримав доступ до інтернету. Залишив товари на Skylots.org, наче наш ресурс. Хоча українська версія доволі крива.
Заглянув сьогодні на ньюаукціон і побачив, що вони додали типу українську версію сайту)))
І дійсно, зараз якось не дуже до модельок(
Заглянув сьогодні на ньюаукціон і побачив, що вони додали типу українську версію сайту)))
І дійсно, зараз якось не дуже до модельок(