Lucky писав:
FERRARI GT 4 LUSSO[/url]
[/url]
Гарна робота, але, як на мене, борти трохи виглядають різкими,немає плавності ліній. Порівнюючи з фото оригінала це кидається в очі. Можливо фото створює оптичний обман...
Дякую за увагу до моїх работ і зауваження...Це означає що ви уважно передивляєтесь і я таки не дарма це все викладаю.
Ну тут я що можу сказати, на усі ці дрібниці я почав з деяких пір уважно придивлятись і приделяти максимум уваги. Мені здається вона там таки не дуже і плавна, і має таки характерну свою познаку. І при певном падаючему світі, можно це таки прочитати або разгледіти. А так як я це і намагався показати на своїх фото освітлюючи ці місця граючи настільною лампою( фото не обробляю, так як не маю часу, да і як це робиться , також для мене велика тайна
). На доданих нижче фото, це можно читчіше розгледіти.А так , я був купився начебто плавними лініями на California T де просто прогавив цей момент, і згладив там, де потрібно було це підчерктуни. Якось покажу. Но в цілому ,це не споганило її сприйняття і вона таки як на мене, похожа на свій прототип.....

[/url]
[/url]
- неймовірно!!

Ти спілкуйся, а ми будемо приєднуватися
Мало хто може запропонувати тему і про Ferrari, і про конверсії. Ти таку можливість маєш. Користуйся цим. А ми підтримаємо. Чи не так? 
Бросьте смуту нагонять и народ пугать.
Ти ж хотів побалакати, от і побалакали ..... Доречі що за колір на 599 ?