• Дякував (ла): 2 рази
  • Подякували: 4 рази
  • Lucky писав:
    FERRARI GT 4 LUSSO

Зображення[/url]Зображення[/url]

Гарна робота, але, як на мене, борти трохи виглядають різкими,немає плавності ліній. Порівнюючи з фото оригінала це кидається в очі. Можливо фото створює оптичний обман...

Дякую за увагу до моїх работ і зауваження...Це означає що ви уважно передивляєтесь і я таки не дарма це все викладаю.
    Ну тут я що можу сказати, на усі ці дрібниці я почав з деяких пір уважно придивлятись і приделяти максимум уваги. Мені здається вона там таки не дуже і плавна, і має таки характерну свою познаку. І при певном падаючему світі, можно це таки прочитати або разгледіти. А так як я це і намагався показати на своїх фото освітлюючи ці місця граючи настільною лампою( фото не обробляю, так як не маю часу, да і як це робиться , також для мене велика тайна :roll: ). На доданих нижче фото, це можно читчіше розгледіти.А так , я був купився начебто плавними лініями на California T де просто прогавив цей момент, і згладив там, де потрібно було це підчерктуни. Якось покажу. Но в цілому ,це не споганило її сприйняття і вона таки як на мене, похожа на свій прототип.....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Olexander писав:Стосовно Ferrari 348 - я навіть не уявляв, що таке можна робити з моделями :shock: - неймовірно!!
    Дуже цікаво спостерігати за вашими роботами!
    А Фіорано вийшла красунею - тут без слів... :good:

Дякую! Важливо що це комусь таки ще цікаво! :beer:
    Ну це для мене також в перше трапилось. З пропанованих двох моделей а це 348 і 355 , саме вони і були сімбіозом для цого авто, який був ходовим прототипом майбутнього Ензо. Але я вирішив, що в цьому авто біль всеж таки від 348-ої і такий засіб буде більш правильним і доречним, до того ж використав тільки одну машинку для перевтілення, а з іншої, теж зроблю одну цікаву як на мене унікальну річ. 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Подякували: 2 рази
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Дякую! Важливо що це комусь таки ще цікаво! :beer:
    Ну це для мене також в перше трапилось. З пропанованих двох моделей а це 348 і 355 , саме вони і були сімбіозом для цого авто, який був ходовим прототипом майбутнього Ензо. Але я вирішив, що в цьому авто біль всеж таки від 348-ої і такий засіб буде більш правильним і доречним, до того ж використав тільки одну машинку для перевтілення, а з іншої, теж зроблю одну цікаву як на мене унікальну річ. 8)

так, так не підіймай паніку, всым цікаво але багато цікавляться мовчки :D
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • streetst писав:[list=][list=][/list][/list]так, так не підіймай паніку, всым цікаво але багато цікавляться мовчки :D

Паніка і я -речі не сумісні! Так що ти мене ще мало знаєш. 8)
    Ну а то що тут ротозєєв, ще більше чим на одному звісному нам форумі, так я це знав заздалегідь. Жаль тільки про ФЕРРАРІ, мало з ким можна поспілкуватись. Да і поки що я в настрої, і можу викладати що вважаю для себе запотрібним. А там, може знов у відпустку академічну піду :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    G.Green писав: Жаль тільки про ФЕРРАРІ, мало з ким можна поспілкуватись.:D

Так, ти облиш це :evil: Ти спілкуйся, а ми будемо приєднуватися :friends: Мало хто може запропонувати тему і про Ferrari, і про конверсії. Ти таку можливість маєш. Користуйся цим. А ми підтримаємо. Чи не так? :beer:
    Долгожитель
    Долгожитель
    Игорь не прибедняйся, ты ведь конверсии и мерседесов делал и других машин, так что тебе есть что показать и на другие тематики :wink:
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Паніка і я -речі не сумісні! Так що ти мене ще мало знаєш. 8)
    Ну а то що тут ротозєєв, ще більше чим на одному звісному нам форумі, так я це знав заздалегідь. Жаль тільки про ФЕРРАРІ, мало з ким можна поспілкуватись. Да і поки що я в настрої, і можу викладати що вважаю для себе запотрібним. А там, може знов у відпустку академічну піду :D

Паніка панікою а пісимістичні настрої бувають :D Можеш АЛ показати, там теж багато цікавого
  • Пишу на русском))
    Та елы палы, что за надуманные версии! Кто решил, что я в упадничестве? :%) Бросьте смуту нагонять и народ пугать. :D
    Усе добре як зі мною так і з моделями. Насправді в мене велике різноманіття моделей крім ФЕРРАРІ в роботі, але так як ФЕРРАРІ для мене це все, то інше просто зайве у всякому разі в цій візитці. А так може багато чого б показав і по темі, нале як і писав , часу потребує багато для викладання і опису того що викладаю. Можна і стисло, хоча не дуже хочеться так.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Опис то все, так що не чіпай :) Ти ж хотів побалакати, от і побалакали ..... Доречі що за колір на 599 ?
  • Те що як можна приблизно підібрав з палитри НьюТона - "Триумф"))
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”