Дякую друже, особливо коли ще на мовіzmey2218 писав:Ігор – результат як завжди гідний, і піддивитися так само є що. Щиро радий, що в цей важкий час для України ти знаходиш сили та час для творчості, а руки у тебе майстри, за твоїми роботами дивитися одне задоволення.
Ну що панове, нарешті мене "розблокували" і я можу вийти на люди так би мовити. Тепер по справі. Затягнувся в часі з відомих нам причин мій екскурс у світ, мій світ ФЕРРАРІ який не закінчувався хоча і потрібно визнати, набагато скоротився. Час свій і досвід спрямовую на інший бренд і не собі, але це вже інша історія.
Сьогодні пропоную до перегляду модель яку здається в жодного виробника не бачив( хоча можу і помилятись) але в мене вона є, і це не може мене не радувати. А саме це FERRARI SP51 унікальний спеціальний автомобіль побудований на шасі 812 GTS і має від неї шасі, двигун і деякі елементи. Пофарбований він в оригіналі в кольорі Rosso Paсionаle. В моєму випадку фарбував щоб було наближено. І в довершенні кузов прикрашає ліврея в дусі FERRARI 410 S 1955 року. Також вона підтримується і в салоні у вигляді лівреї і смужок з ниток прострочених в тих чи інших місцях.
FERRARI SP51

Ну і сама модель, в моєму прочитанні як завжди
[/url[url=https://postimg.cc/2LTR7wrK]

Сьогодні пропоную до перегляду модель яку здається в жодного виробника не бачив( хоча можу і помилятись) але в мене вона є, і це не може мене не радувати. А саме це FERRARI SP51 унікальний спеціальний автомобіль побудований на шасі 812 GTS і має від неї шасі, двигун і деякі елементи. Пофарбований він в оригіналі в кольорі Rosso Paсionаle. В моєму випадку фарбував щоб було наближено. І в довершенні кузов прикрашає ліврея в дусі FERRARI 410 S 1955 року. Також вона підтримується і в салоні у вигляді лівреї і смужок з ниток прострочених в тих чи інших місцях.
FERRARI SP51

Ну і сама модель, в моєму прочитанні як завжди
[/url[url=https://postimg.cc/2LTR7wrK]

Востаннє редагувалось 25 жовтня 2025, 11:53 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.