Юзер
Юзер
  • Подякували: 1 раз
    Юзер
    Юзер
    Модена

Повідомлення G.Green »

Вітаю!
    Цю модель, виготовив для себе на згадку про чудову людину ще з синього форуму, яку поважав за тверезу думку, правильну критику на свою адресу, і співпадаючи( як на мене) зі мною погляди, яка мені і презентувала цей BBRовський кіт. Якось так склалось, що 360-ту як таку в своїй колекції не мав, окрім доопрацьованої журнальної відкритої версії. Були в мене і закриті журнальні зразки і можливо я б одну з них доопрацював також і поставив би галочку. Але після того як попав до мене цей кіт, вирішив зробити його і в обов'язковому для мене сприйнятті в жовтому кольорі. Одним словом, є тепер модель і є згадка про ту чудову людину, яка хоч і засобом комп'ютерного спілкування, але трапилась в моєму житті. Дякую тобі Андрію :beer:

Оригінал:
    FERRARI 360 Modena

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Модель:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Гарна модена,а в колекції шанувальника марка повинна бути-це ж одна з самих масових феррарі. Кіт смола?
    Юзер
    Юзер
  • laspi писав:Гарна модена,а в колекції шанувальника марка повинна бути-це ж одна з самих масових феррарі. Кіт смола?
    Так смола, причому відливка якісна. Деякі деталі з білого металу, такі як дно, колеса і центральна консоль.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Гарненьке курчатко :)
    Як тобі SP3 ? Для мене деякі ракурси поки суперечливі. А найголовніше що ці гади роблять автомобілі все складнішими і складнішими для відтворення в моделях :( :)
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Юзер
    Юзер
  • streetst писав:Гарненьке курчатко :)
    Як тобі SP3 ? Для мене деякі ракурси поки суперечливі. А найголовніше що ці гади роблять автомобілі все складнішими і складнішими для відтворення в моделях :( :)
    Як на мене, це більш зрозуміліше до аеродинаміки авто, з пом'якшеною агресією ) Відтворити можна, але можна і щось почекати серед виробників, але це не точно :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Юзер
    Юзер
  • Трохи монохрому.....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Юзер
    Юзер
  • Вітаю усіх! Трохи відступлення. Давно не викладав і нічого не писав, але причини відомі усім, якось не до цього і все на потім. Але життя триває, як би не було, працюємо, підтримуємо нашу армію хто чим може, хто своєю присутністю, хто волонтерством а хто і просто регулярними донатами. Все цінне і все має свою вагу у нашу спільну перемогу, яка неодмінно станеться, бо інакше і бути не може. Слава Україні , ЗСУ і незламному народові!!!

FERRARI Daytona SP3

Про прототип: Ось такого красеня, випустила ательє "ICON" після двох своїх попередніх проєктів Monza SP1 i SP2. Це відлуння до спортивних і визначення FERRARI cвоєї спадщини авто 60 та 70-их років минулого сторічча. З ціною 3.8 мілліона і кількістю тиражу у 599 -ять екземплярів, вона вийшла у світ і кожна знайшла свого покупця, бо це таки інвестиція в витвір мистецтва як на мене. :wink:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Про модель: Ну тут все тревіально( хоча і не дуже) і закономірно як на мене. Була модель яка не співпадала до концепції моєї маленької колекції, і що б добру не пропадати, засобом деяких звичних і не звичних маніпуляцій трансформував її в більш бажану для мене модель.
    Є деякі нюанси, але ж хто мені докорить, я "художник" і так бачу :D :

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Юзер
    Юзер
    Юзер
    Юзер
    ????????????

Повідомлення G.Green »

Зображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Юзер
    Юзер
    Ігор – результат як завжди гідний, і піддивитися так само є що. Щиро радий, що в цей важкий час для України ти знаходиш сили та час для творчості, а руки у тебе майстри, за твоїми роботами дивитися одне задоволення.
    Итальянец в душе и Беларус в сердце Александр Вертинский.
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Зображення
    і де та 51 ?
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”