Вітаю усіх притомних!
П'ять місяців пройшло з того часу коли я презентував свій апгрейд ББураговської моделі, але є таке припущення: краще пізно ніж ніколи. Та і літня а за ним осіння пора, в мене забирають дуже багато часу на інше захоплення, тому вже цьому залишається те що залишається
Тим не менш, справу доведено до логічного кінця і тепер вже мені не соромно поставити її на полицю. Колір майже зберіг аутентичний до джерела, а от саму модель мало того що зробив 2 в 1 так ще і модернізував в трохи інший варіант, який мені більше пасував в естетичному плані, але це не точно
Прототип серійний і є логічним продовженням Каліфорній . Ніяких особливостей в моделі не робив, тільки що б відповідала моїм уподобанням...
FERRARI PORTOFINO M
Прототип:

І саме сама мініатюра :

П'ять місяців пройшло з того часу коли я презентував свій апгрейд ББураговської моделі, але є таке припущення: краще пізно ніж ніколи. Та і літня а за ним осіння пора, в мене забирають дуже багато часу на інше захоплення, тому вже цьому залишається те що залишається
FERRARI PORTOFINO M
Прототип:

І саме сама мініатюра :

Гарно виглядає
та колір чудовий
тільки мені здається, що бураговська гума, має трошки грубоватий профіль, може це тільки на фото, а наживо все добре.
Так і є. Але замінити її поки нема чим.laspi писав:Гарно виглядає![]()
![]()
та колір чудовий
тільки мені здається, що бураговська гума, має трошки грубоватий профіль, може це тільки на фото, а наживо все добре.
Файна модель і колір гарний.
Малесенькі дрісточки: ємблеми, написи...
Дуже гарно вийшов воздухозаборник для відводу тепла позаду передніх колес
Дякую! Як би все не виглядало, але на цій моделі намагався залишити яким є. Так і двірники залишились від моделі( трохи тільки їх звужив) і повтрязабірник, майже від джерела. А от емблеми , надписи тут вже чисто травло, яке є в наявності для таких ось апгрейдів.iwa17 писав:Файна модель і колір гарний.
О. А я гадав що це як зазвичай пензликом.G.Green писав:Дякую! Як би все не виглядало, але на цій моделі намагався залишити яким є. Так і двірники залишились від моделі( трохи тільки їх звужив) і повтрязабірник, майже від джерела. А от емблеми , надписи тут вже чисто травло, яке є в наявності для таких ось апгрейдів.iwa17 писав:Файна модель і колір гарний.
Ббураго досить сильно підняли рівень моделей
Ігоре чудове перетворення. 
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Пензликом, це безумовно, як же без нього, коли я її перефарбовувавiwa17 писав:О. А я гадав що це як зазвичай пензликом.G.Green писав:Дякую! Як би все не виглядало, але на цій моделі намагався залишити яким є. Так і двірники залишились від моделі( трохи тільки їх звужив) і повтрязабірник, майже від джерела. А от емблеми , надписи тут вже чисто травло, яке є в наявності для таких ось апгрейдів.iwa17 писав:Файна модель і колір гарний.