Юзер
Юзер
Игорёк здравствуй. Давно не заглядывал к тебе в гости, причин много (сам знаешь что у нас творится, иногда не то что делать модельки, жить не хочется). После последних твоих работ могу лишь одно сказать - БРАВО ДЕСЯТИКРАТНО !!!!!!!! Всё ну очень красиво а главное интересно, интересно не столько в плане самих моделей сколько отслеживать все вещи которые в процессе работ изменялись - я всегда получаю от этого большое удовольствие! Ну и конечно очень рад что у тебя есть таки время творить и создавать новое.

Здоровья тебе и близким, твой преданный поклонник и во многом ученик Змей Горыныч Молодечненский. :beer: :friends: :OO:

Р.С. не теряю надежды всё же попать к тебе и Юре в гости, как и ко многим другим, во Львов, Киев и не только. Увы пока это стало вообще не реально. :cry:
Итальянец в душе и Беларус в сердце Александр Вертинский.
Юзер
Юзер
  • Подякували: 1 раз
  • Вітаю друже! Все знаю, від усього того трешу, у самого голова обертом йде , але таки потрібно якось триматись. Ніщо не вічно під місяцем. Прийдуть кращі часи на протележність сьогоденню, і проб'ються промені світла крізь імлу і темряву. Заходь частіше. Буду рад бачити! Дякую за побажання. Тобі також всього -всього найкращого здоров'я і не в падати в відчай. :beer: Можливо і побачимось, колись. :roll:

І відсняв їх разом. Хай буде для огляду і порівняння, бо в деталях вони таки відрізняються...

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Iгоре, оце ти так переробив буражки, були начебто iграшки, чи моделi, зараз дiйсно стали моделями не гipше BBR :good: =@ :Bravo: Я ось тому i нiяк не рiшаюся придбати цi недомоделi, особливо враховуючи iх цiну.
    Юзер
    Юзер
  • laspi писав:Iгоре, оце ти так переробив буражки, були начебто iграшки, чи моделi, зараз дiйсно стали моделями не гipше BBR :good: =@ :Bravo: Я ось тому i нiяк не рiшаюся придбати цi недомоделi, особливо враховуючи iх цiну.

Я ж їх з цим прицілом і брав. Але були в моєї історії і більш іграшні недомоделі :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Юзер
    Юзер
  • Ще один апгрейд, в моєму дусі, з усіма витікаючими.....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    А шо це було с початку?
    Юзер
    Юзер
  • laspi писав:А шо це було с початку?

Уважно читаємо заголовок :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Опа, давно не заходив а тут стільки новинок. Дивно та синенька більше сподобалась :) Якось вразніші лінії, більш агресивна. Процеси теж цікаві, так що давай :Bravo:
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Долгожитель
    Я мав на увазi шо це була за модель, також 812 суперфаст? виробник бураго це я зрозумiв.
    Юзер
    Юзер
  • laspi писав:Я мав на увазi шо це була за модель, також 812 суперфаст? виробник бураго це я зрозумiв.

Портофіно, від того ж виробника що і 812.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”