можно попробовать лезвием очень легонько зачистить а потом полирнуть. Я, не помню на какой модели, так делал. Но нужно очень осторожно.
Ну, допустим, зачищу. А чем полирнуть?
Лёвка писав:Я снимал кротом но держал 2 суток

е ні!!! "Кріт"-кислотний: знімає фарбу дуже ефективно, але за двоє суток він може роз"Їсти і метал... При контакті-нагрівається і виділяє шкідливі гази.Фарбу роз"Їдає на протязі 10-15 хвилин.Обов"язково вдівайте гумові рукавиці, стійте над банкою,але старайтесь не вдихати отруту...
За декілька хвилин / залеже яка покраска/ фарба буде відходити, можна в рукавицях її зтягувати щоб пришвидчити процес. В кінці добре промити водою з милом оброблені деталі... Чим меньше деталь буде в "Кроті"-тим краще!!!
На рахунок цианокріла-самому цікаво.Пластик він роз"їдає, а от з металу і фарби самому цікаво почути,як його зняти...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
DSO67 Слава,ты прав однозначно!

Тут только решили,что, даже закрытый шкаф вреден для модели(испарения, и т.д...) - так давайте ещё пробовать силумин на выносливость... :O: Я после смывки ещё и с содой промываю для нейтрализации кислоты...(может в смывке и нет той кислоты,что сода гасит,в школе по химии одни двойки были :D ,но думаю,не повредит)) И стараюсь держать модель в этой гадости как можно меньше! А насчёт растворителя...Прочитал,что коллега с России написал - и как то не хочется лишний раз его использовать... http://www.ritmonexx.ru/forum/showthrea ... 613&page=8 Первый пост,пункт №1...
Багато його пунктів я теж використовую, звичайно не всі, так що дякую тобі Толя і подякуйте при нагоді Російському колезі!!! :friends:
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
AJS
Долгожитель
krementes писав:Ну, допустим, зачищу. А чем полирнуть?

Автомобильной полиролью.
  • Дякував (ла): 1 раз
  • tosssik
    DSO67
    Статьи такой уже нет. Озвучте основные моменты. А то я модель держу с растворителем около суток.
    Льоша-я вже не пам"ятаю,що 3 грудня писав колега :) Та і давно цим процесом не займався, а ось Толя- знає ВСЕ !!!
    ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
    з повагою-ЯРОСЛАВ!
    Я знаю все? :) :oops: Ярославе,все знати неможливо...
    alexm206
    Ось ледве знайшов по пошуку копію тієї сторінки - http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.ru

Чому пропала та тема на сайті - не знаю...
  • Дякував (ла): 1 раз
  • Дуже дякую, хлопці
    Відповісти

Повернутись до “Поради "бувалых"”