Якщо замовляти через мене: 3250, якщо через Радіатор - 3450.james_bond_ писав:а скільки коштуватиме модель в Україні? для орків ціна в $79, для нас скільки?
В планах кабріолет (він вже готовий), 3 та 5-дверні хетчі, фургон, а також поліцейська та міліцейська версіїї седанів.james_bond_ писав: чи будуть хетчбеки та спорт?

Але то поки плани, реалізацію яких залежить від попиту на ті моделі, що вже пішли в серію
Ну невже Ви думаєте, що заготовку пілся друку отак як є просто фарбують і все?james_bond_ писав: пару технічних питаннь, я так розумію що кузов в цілому буде зроблений з прозорої смоли, чи можна взяти якусь прозорішу смолу (або хоча б полірувати їх) т.к. на фото скла не прозорі, а якісь мутні!
Звісно ж кожну болванку ще додатково доводять - прибирають дендріди-підпорки, зачищають "вікові кільця", палірують вікна.
Стосовно їх прозорості, тут такий момент: вони так виглядають мутними під яскрамвим спрямованим світлом, якщо світло нормальне природнє, питаннь до їх прозорості мінімум:

На жаль тут я не зможу підказати чому майстерня зробила такий вибірjames_bond_ писав: не проще вместо оракальных наклеек (приборной панели и обивок сидений) взять декали, они с более тонкой подложкой их проще приклевать, а оракал не приклеїтся на складних поверхнях та у нього больше шансов отклеется в будущем.
На данному етапі ні саме через складність підготовки заготовки. Та і пофарбувати кузов вигородивши вікна теж не кожен зможе.james_bond_ писав: Чи будут КІТи?