Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
Jurek Krynicki писав:Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
Думаю,треба робити самому...Хоча можна узяти бракований Iкарус вiд Класiкбасу-там багато цiкавинок...
икарус писав:Jurek Krynicki писав:Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
Думаю,треба робити самому...Хоча можна узяти бракований Iкарус вiд Класiкбасу-там багато цiкавинок...
Три бракованих Ікаруси - дорогувато буде...
Jurek Krynicki писав:икарус писав:Jurek Krynicki писав:Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
...Але ж там кращiй салон,з яким не треба нiчого робити,а може ще щось згодиться.Це зекономить час та сили...На мою думку,треба було зразу брати КБ-його легше довести до дiла...
Щиро бажаю успiху у цiй справi,та слiдкую за ходом дiла.

икарус писав:Jurek Krynicki писав:икарус писав:Jurek Krynicki писав:Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
...Але ж там кращiй салон,з яким не треба нiчого робити,а може ще щось згодиться.Це зекономить час та сили...На мою думку,треба було зразу брати КБ-його легше довести до дiла...
Щиро бажаю успiху у цiй справi,та слiдкую за ходом дiла.
Всі Ікаруси подарувала жінка на різні свята і купувала те, що було в магазині
КБ кращий лише тим, що сидіння в салоні хоча б схожі на справжні, бо СОВА - халтура, зате у СОВИ майже все розбирається спокійно, а у КБ все проклеєно, так що ще невідомо де виграв, а де програв)))
Jurek Krynicki писав:Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
Як варіант можна поворотники та габарити пофарбувати лаковим маркером edding хром, він дає дзеркальну поверхню, потім з верху
покрити прозорим кольоровим лаком TAMIYA. Буде виглядати краще ніж просто пофарбоване.
MIO писав:Jurek Krynicki писав:Маю одразу питання, чим можна замінити поворотники та габаритні ліхтарі, воно все зроблено з металу та пофарбовано, хочеться зробити максимально наближено до оригіналу, чи можу зробити сам - не певен, хто щось подібне виробляє?
Як варіант можна поворотники та габарити пофарбувати лаковим маркером edding хром, він дає дзеркальну поверхню, потім з верху
покрити прозорим кольоровим лаком TAMIYA. Буде виглядати краще ніж просто пофарбоване.
Вроді як знайшов рішення, зі старих наборів для танків є пару дзеркал, які і спробую припасувати до автобуса, по розмірам і загальному виді вроді підходять
Познімав з моделі всю дрібноту
Задні фари розпиляв на елементи, т.я. між блоками має бути відстань в оригіналі, а не єдина блок-фара
Передні розібрав, китайці встановили брак, тріснуті, мутні, заміню від Elf

P.S. якщо комусь потрапиться такий набір пилок - не купуйте, витратьте гроші розумніше, лише спортив один ліхтар, тепер треба буде шліфовкою виводити форму

Задні фари розпиляв на елементи, т.я. між блоками має бути відстань в оригіналі, а не єдина блок-фара
Передні розібрав, китайці встановили брак, тріснуті, мутні, заміню від Elf

P.S. якщо комусь потрапиться такий набір пилок - не купуйте, витратьте гроші розумніше, лише спортив один ліхтар, тепер треба буде шліфовкою виводити форму

Змивав сьогодні фарбу)))
Чи то китайці почали добре фарбувати, чи то Хімрезерв почав продавати халтуру (засіб для зняття фарби) - разів зо п'ять обробляв засобом модель, щоб зняти фарбу
Зате, під товстим, дуже товстим шаром фарби вилізла деталізація моделі, а вона на прийнятному рівні і ряд проблем, що я думав будуть у мене автоматично зникли, правда звилися інші, всі огріхи лиття китайці просто залили фарбою, так що доведеться все вишліфовувати
Потрібна порада, по пластику все було простіше - шпаклівка чи розчинений пластик і можна було шпаклювати, а з металом як?
Є думка залити ціан-акрилом і вишліфовувати, ЦА наскільки добре триматиметься металу? Чи є інші засоби?
Навіщо це: треба вирівняти рівень задніх ліхтарів, СОВА їх "втопила", а повинні бути по рівню корпусу

Чи то китайці почали добре фарбувати, чи то Хімрезерв почав продавати халтуру (засіб для зняття фарби) - разів зо п'ять обробляв засобом модель, щоб зняти фарбу
Зате, під товстим, дуже товстим шаром фарби вилізла деталізація моделі, а вона на прийнятному рівні і ряд проблем, що я думав будуть у мене автоматично зникли, правда звилися інші, всі огріхи лиття китайці просто залили фарбою, так що доведеться все вишліфовувати
Потрібна порада, по пластику все було простіше - шпаклівка чи розчинений пластик і можна було шпаклювати, а з металом як?
Є думка залити ціан-акрилом і вишліфовувати, ЦА наскільки добре триматиметься металу? Чи є інші засоби?
Навіщо це: треба вирівняти рівень задніх ліхтарів, СОВА їх "втопила", а повинні бути по рівню корпусу