Колеги, фотки не завеликі? Я не бачу можливості їх стиснути при завантаженні. Інструкція з завантаження зображень описує ці інструменти, а в реалі їх нема
Я фірман старий вже.
Ну, не старий, а бувший!
Ну, не старий, а бувший!
А далі була Астра. Опель підігнав свою номенклатуру під слова,що закінчуються на А. (Буси/комерційні - на О) Тому назва змінилася, а модельний ряд триває.
Астра F

Те, що казав про Gama, справедливо і тут. Зате відносно недорого. І вже сверблять руки до шпаклівки та напильника! Тут можливі цікаві варіації.

Чомусь гранди автомоделізму ігнорували це покоління. Лише Gama та Eaglemoss
І,до речі, на частині коробочок пишеться Schuco, made in Bulgaria, а на дні моделі Gama Germany.
Астра F

Те, що казав про Gama, справедливо і тут. Зате відносно недорого. І вже сверблять руки до шпаклівки та напильника! Тут можливі цікаві варіації.

Чомусь гранди автомоделізму ігнорували це покоління. Лише Gama та Eaglemoss
І,до речі, на частині коробочок пишеться Schuco, made in Bulgaria, а на дні моделі Gama Germany.
Востаннє редагувалось 08 лютого 2020, 00:47 користувачем Олексій, всього редагувалось 3 разів.
Я фірман старий вже.
Ну, не старий, а бувший!
Ну, не старий, а бувший!
Astra G

Універсал та хетч-Шуко китайського походження. Є питання по деталізації. Але добре,що вони існують!

Універсал та хетч-Шуко китайського походження. Є питання по деталізації. Але добре,що вони існують!

Востаннє редагувалось 07 лютого 2020, 23:19 користувачем Олексій, всього редагувалось 1 раз.
Я фірман старий вже.
Ну, не старий, а бувший!
Ну, не старий, а бувший!
Добро пожаловать на форум!!! 

С визиткой 

СЛАВА УКРАЇНІ!
Визитка
Форум українських колекціонерів
Мои продажи:
OLX,Skylots,Куплю запчасти,Продажа з/ч
Визитка
Форум українських колекціонерів
Мои продажи:
OLX,Skylots,Куплю запчасти,Продажа з/ч
класний напрямок. Закінчаться кадети/астри підуть всякі рекорди/омеги
... просто так все не закінчується.З повагою, Володя.
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...
Візитка | Продам/поміняюсь | Мої продажі там...
" гірше ворога - тільки хитросракі друзі...
Астра Н.
Кума назвала цю машину "пудреницею на колесах".
Щось у цьому є. А у виконанні Мінічампса з хромпакетом вони справді гламурні

Кума назвала цю машину "пудреницею на колесах".
Щось у цьому є. А у виконанні Мінічампса з хромпакетом вони справді гламурні

Востаннє редагувалось 08 лютого 2020, 00:59 користувачем Олексій, всього редагувалось 1 раз.
Я фірман старий вже.
Ну, не старий, а бувший!
Ну, не старий, а бувший!
Астра J,K
Цих машин мало на вулицях, і вони для мене поки що нічим не примітні. Хіба що назва виробника iScale (червоний хетч Аstra K) за сучасною модою з маленької букви перетворює ім'я на просто назву бездушного поедмета...

Цих машин мало на вулицях, і вони для мене поки що нічим не примітні. Хіба що назва виробника iScale (червоний хетч Аstra K) за сучасною модою з маленької букви перетворює ім'я на просто назву бездушного поедмета...

Востаннє редагувалось 08 лютого 2020, 01:00 користувачем Олексій, всього редагувалось 1 раз.
Я фірман старий вже.
Ну, не старий, а бувший!
Ну, не старий, а бувший!
Контактна інформація:
Привіт. Гарний початок для колекції.

Маю Опеля на продаж!