З нюансами файлу розібрались... версії Соліду не коректно стикуються
Нарешті візок із генераторним блоком завершено і можна спокійно приступати до розведення пневмосистеми (хоча сказано гучно, креслень немає взагалі, лише куці фото і то без 100% гарантії, що власне відноситься до конкретного вагону, щось більше буде схоже на творчу діяльність підкріплена здоровим глуздом та поширеною практикою інших фірм)

Планую пневматику до 1 числа розвести, бо вже хочеться віддати модель на подальшу оцінку в плані бюджету виробництва в пластику

Планую пневматику до 1 числа розвести, бо вже хочеться віддати модель на подальшу оцінку в плані бюджету виробництва в пластику
Я думав, що вже скоро віддам вагон в роботу і... знайшов помилку в 0,5мм в візках + як завжди, в останній момент знайшов фото підвагонне обладнання і довелося перемальовувати добру частину вагону...
З тепловозом здається ситуація сумна - проект мені мають здати в цю п'ятницю, з мого боку море зауважень, якщо їх не буде виправлено - доведеться малювати тепловоз з нуля самому...

З тепловозом здається ситуація сумна - проект мені мають здати в цю п'ятницю, з мого боку море зауважень, якщо їх не буде виправлено - доведеться малювати тепловоз з нуля самому...