Долгожитель
Долгожитель
G.Green писав:Дякую за теплі слова УСІМ, і тобі особливо, бо ти мій ідейний натхненник як і Юрік С. І хоча я розумію, що таким як ви я николи не стану, але розуміння того як ви виддаєтесь своїй улюбленій справі, надихало мене на різні , часом навіть безглуздні перевтілення! Дякую ще раз! :beer:
Але все це якось дуже слащаво виглядає. Мені здається що ви боїтесь мене знов сказати щось зайве. Не перебарщуйте будь ласка з епітетами, бо я на підсознанії це відчуваю . Краще усіього по трошечку, тоді це буде чесно і справедливо. Ось така я неординарна людина. З цим вже нічого не поробиш :D Моє оточування, вже до цього пристосувалось і сприймає мене таким як є. :pardon:

Ігоре та який з мене натхненник як я то роз'їзди то ремонти і ні на що толком часу не вистачає :pardon: Ось намагаюсь осісти та щось невпевнено якось, там побачим... А от твоя манера додавання лоску дрібницями вельми цікава і вимагає не аби якого інтузиазму. Про "недоліки" тут не все так однозначно. Розумієш, коли модель являє собой не тільки модель а й рукавички, сумки і таке різне то тут вже навіть не знаю ??? міні діорама чи якось так, а то вже трохи інша справа - Я художник я так бачу :) А найголовніше то те що я впевнений ти б зміг НАБАГАТО краще та для цього потрібні не аби які фінансові вливання в інструменти та матеріали, а оскільки в тебе достатньо інших місць куди можна приткнути грошенята і моделі там не на першому місці то для такого собі хендмейду з підручних матеріалів в моднявому стилі DIY ти твориш доволі таки особливий продукт зі своєю нішею поціновувачив. Всім не догодиш то однозначно, але ж деяких і це влаштовує :)
Оце рамка в моделі за 164 євро
Зображення
тут рамки тоненькі але то 18 масштаб за 260 євро .... але форма кузова і відсутність дрібничок просто вбиває
ЗображенняЗображення
Декотрі й таке не соромляться випускати тож :unknown:
Зображення
А тепер опа ОПА
Зображення
Тож тут про критику не знаю ??? Якщо людина хоче якусь конкретну модель будь за все то бере собі і Топ Модел або якусь подібну ХЗШ і дуже радіє, але по факту воно Г але власника влаштовує і то головне, В твоєму випадку в більшості моделі для себе і тебе влаштовуть і то ГОЛОВНЕ ! Людина яка може зробити щось собі те що буде приносити їй задоволення (я про естетичне і т.ін. ящо що :) )більш позитивна і самодостатня, а це досить важлива риса яка може в потрібний час ізолювати від негативних факторів і тим самим допомогти власнику. Щось я забагато розписався :) крапка ......
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • Подякували: 2 рази
  • Нічо нічо)) Я тебе почув що ти хотів донести. Від себе ще додам: не важливо, скільки коштує модель ,з чого, як і ким вона зроблена, головне те, як ти кажеш, щоб вона приносила ті самі позитивні враження і емоціі. А те що роблю це з підручних матеріалів, це і є та відмінність моїх робот, від усіх інших, і іншого для себе навіть і не хочу, бо тоді я зраджу своїм принципам. :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Игорь - дружище - то что выходит часто у тебя наврятли повторят и маститые фирмы с их оборудованием и прочим! Я вот начинаю вылазить с долгов последних и хочешь ты или нет - но я с тебя не слезу пока не сделаешь мне какую нибудь красавицу - не потому что совершенно сам не умею ничего а просто ну очень хочется чтоб была в коллекции хоть одна твоя работа на фирменной подставке с личной подписью и цена вопроса сдесь не главная! Ну очень хочу чтоб глядя на неё всегда вспоминал золотые руки настоящего мастера модельного дела! Уж ты не откажи в будущем от такой маленькой блажи горыныча, так хочется свою пещеру украсить и твоим творчеством!!! :friends:
    Итальянец в душе и Беларус в сердце Александр Вертинский.
    Браво, работы превосходные как и сам процесс доработок :good: :good: :good:
    Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587

• zmey2218 писав:Игорь - дружище - то что выходит часто у тебя наврятли повторят и маститые фирмы с их оборудованием и прочим! Я вот начинаю вылазить с долгов последних и хочешь ты или нет - но я с тебя не слезу пока не сделаешь мне какую нибудь красавицу - не потому что совершенно сам не умею ничего а просто ну очень хочется чтоб была в коллекции хоть одна твоя работа на фирменной подставке с личной подписью и цена вопроса сдесь не главная! Ну очень хочу чтоб глядя на неё всегда вспоминал золотые руки настоящего мастера модельного дела! Уж ты не откажи в будущем от такой маленькой блажи горыныча, так хочется свою пещеру украсить и твоим творчеством!!! :friends:

Вітаю і дякую одночасно! Рад бачити!
    Ну в мене є дещо , що я міг би тобі навіть презентувати, за те що ти мене так ідеалізіруєш :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • collectionUA писав:Браво, работы превосходные как и сам процесс доработок :good: :good: :good:

Дякую!
    Ох уж ці процеси, які віднімають твого часу) Але вони таки дають наглядно побачити пересічному оглядувачу, як це було зроблено і з чого, а верніше зачастую нізчого яке набуло чинності 8) :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Юзер
    Юзер
    #0665 на #1367

Повідомлення G.Green »

Що значать ці цифри для звичайного преглядувача моєї візитки, гадаю що нічого, бо вони були б лише тільки цифрами, які і сподвигли мене на переробку одних цифир на інші 8) ....
    Але досить загадок, пора прояснити картинку.Да і оперувати цифрами це не моя прерогатива( хоча я це також вмію) :D а показати що під ціми цифрами, начебто сожих машин від одного ательє є різниця, і коли ти ці цифри зводиш і тронсформуєш в матерію, то ця матерія із одного перевтілюється в трохи інше, при здавалось уявній простоті. Так от, була модель одніє машини яку по вимогам замовника мені потрібно перевтілити на інше тим самим змінив не тільки упорядковані за ним цифри а і змінити вигляд. Нічого іншого і простішого я так і не вигадав, і залучив свій арсенал майстерності, просто побудував інший дах, даби в майбутньому знайти те на що сподівався замовник.....

Прототипи: З.....

# 0665GT

ЗображенняЗображенняЗображення

В...

#1367GT

ЗображенняЗображення

Ну і те що поки що зробив, хоча образ вже набуває чинності....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    0665GT лялечка =@ :Bravo:
    Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587

• collectionUA писав:0665GT лялечка =@ :Bravo:

Якщо ти маеш на увазі прототип, то да, а модель :no:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Игорь одна из причин почему я хожу на этот форум, это возможность посмотреть на эти перевоплощения металла и пластика в модели, не не так, в МОДЕЛИ :)
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”