А де ж процессссссс, де шкіра Конноллі ? Травло дивлюся все тонше і тонше
Ігоре така вона сурйозна вийшла, в іншому кольорі мабуть не так би було, а так то шо має бути 

streetst писав:Та що ж завжди все в колеса впирається, Фордбув правий, але ж то він не про модельки казавА де ж процессссссс, де шкіра Конноллі ? Травло дивлюся все тонше і тонше
Ігоре така вона сурйозна вийшла, в іншому кольорі мабуть не так би було, а так то шо має бути

Востаннє редагувалось 07 січня 2019, 21:12 користувачем G.Green, всього редагувалось 3 разів.
richmerlin писав:Доброго вечора! У Вашій темі десь на сторінок може 20 вище був проект де звужували модель і зєднювали її з трьох частин, хотів спитати чим зєднюовали їх і як фіксували деталі щоб вони співпали по площинах? Дякую

но как по мне одна из лучших работ, браво Мастер!
Я вот только не понял по дверям, Игорь ты говорил не любишь открывашки, потом проделываешь довольно интересную и кропотливую работу по изготовлению дверок, я вижу даже очень хороший потенциал и концепцию в проделанной работе и потом вдруг даешь задних ход этой идее? почему?iwa17 писав:Ты сделал модель на голову выше своего (обычного/типичного/охренительного (подбери слово сам)) уровня.
Глаз не отвесть.
Очень очень очень качественно.![]()
Но почему, блин, такое вертикальное лобовое стекло?
Радуюсь и плАчу одновременно.
Але що ти мав на увазі я догадуюсь, хоча я цього не бачу, уклін передньої стійки прямо пропорційний стійці реальної машини, це якщо брати за увагу показану готову модель, а не фото пробної версіі, бо там я з нею взягалі ще нічого не робив. Так що підітиі сльозки і не разводь сирість а краще радій тому що бачиш 
laspi писав:Не знаю что там со стекломно как по мне одна из лучших работ, браво Мастер!
![]()
![]()
Я вот только не понял по дверям, Игорь ты говорил не любишь открывашки, потом проделываешь довольно интересную и кропотливую работу по изготовлению дверок, я вижу даже очень хороший потенциал и концепцию в проделанной работе и потом вдруг даешь задних ход этой идее? почему?

Востаннє редагувалось 07 січня 2019, 21:08 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.