Igo-t писав:Гарно вийшло!![]()
ДУЖЕ гарно!!!
Заходив! Дякую! Особливо, за український контент!!!
Файна вийшла модель!
Радий, що ти не зовсів залишив моделювання.
iwa17 писав:Файна вийшла модель!![]()
Я б сказав що він зовсім не залишив, але тепер то робить тишком нишком

Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Це щож у таких моделях допиляти потрiбно?
iwa17 писав:Це щож у таких моделях допиляти потрiбно?
Їх і так життя побило і познущалось( Але я надав їм інше життя і іншу сутність! Гадаю.

Вітаю!
Стало бути, прийшли мені на переробку два побитих , та що там, майже вбитих Луксмарта і все що залишалось замовнику, так це просто викинути їх на смітник часу. Але викинути, це простіше за все, і народилась в нього ідея, не те що відновити їх, а і зробити їх унікальними і есклюзівними. І так це збіглось , що його уподобання збіглись , з деякого часу з моїми
Якось в своїй темі, я зробив припущення виклавши фото, чи можна робити собі таку. Щоб довго не писати, я дам посилання на розповідь про це авто ТИЦЬ а тут викладу лише декілька фото прототипу...
FERRARI 612 Shooting Brake (Vandenbrink`s)

Стало бути, прийшли мені на переробку два побитих , та що там, майже вбитих Луксмарта і все що залишалось замовнику, так це просто викинути їх на смітник часу. Але викинути, це простіше за все, і народилась в нього ідея, не те що відновити їх, а і зробити їх унікальними і есклюзівними. І так це збіглось , що його уподобання збіглись , з деякого часу з моїми
Якось в своїй темі, я зробив припущення виклавши фото, чи можна робити собі таку. Щоб довго не писати, я дам посилання на розповідь про це авто ТИЦЬ а тут викладу лише декілька фото прототипу...
FERRARI 612 Shooting Brake (Vandenbrink`s)

Щось в очах двоїться

Ігоре а фото ДО, цікаво що з ними було

Ігоре а фото ДО, цікаво що з ними було
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Вибач не фотографував, але було все покоцане і без мулєчек( Деякі довелось відтворювати.