Усіх вітаю!
Сьогодні вирішив запропонувати до перегляду одну модель так сказати з минулих часів або показів, і навіть не на цьому форумі. Хоча спочатку не думав цього робити а показувати тількі те що не було так би мовити в ефірі, но якщо я хочу упорядочити хоча б свою віртуальну колекцію, мені потрібні і ті минулі покази, може для когось вони будуть і невідомі. Щось буду показувати з тими фотосетами що були раніше зроблені, а щось прийдеться перезнімати у вільний від процесу час, так як вони не подлягають навіть і моєї критики. Отож почну з цікавої на мій погляд моделі, яку також перетворив з журнального варіанту...
ПРОТОТИП:Це авто на базі 275-ої, одне з 10-ти які були побудовані для Луіджи Кінетті американського ділера марки ФЕРРАРІ для популярної американської гонки НАРТ. Хоча Кінетті просив Енцо о 25-ти таких машин, але збудовано було тільки 10-ять. Зовнішньо спайдер
NART нагадував купе і виглядав дуже стильно. Було доопрацьовано і над двигуном, він був дефорсврован до 260-ти л.с. що збільшило його обертаючий момент на малих обертах і полегшило вождіння. Варто помітити що перший спайдер приняв участь у 12-ти часових гонках Сербрінга 1967 року, і був єдиною ФЕРРАРІ, що дійшла до фінішу, заняв загальне 17-те місто і 2-ге у класі....

Ну і сама модель, на яку ще спорудив м,який знімний дах...
FERRARI 275 GTC\ 4 NART Spider

Востаннє редагувалось 27 грудня 2018, 19:02 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.