laspi писав:А я и оригинальной зелененькой был рад, когда наконец то приобрел её для коллекции спустя четыре года после выхода журналаНо в красном наряде и серии пластики она выглядит конечно круче
![]()
![]()
Диски уже по новой технологии? красиво
Без пластіки , це взагалі все що завгодно а не LM , нажаль.
Діски, трохи змінена технологія від попередньо показаної. Тут використав колеса від донора, вибрав гровером усю середену і збудував усе те що має вигляд на данний час

zmey2218 писав:Игорь - ты всё же осмелился за неё взяться. Помню как ты её критиковал когда я со своими пробывал возиться. Получилось здорово!Я свои когда пилил немного боковые кромки дверей менял , растачивал их и козырьки делал новые и лобовик чтоб визуально больше казался а не приплюснутой крышей. По стеклу на лобовом запаса мало, поэтому потом на хитрость шёл и сверху полоску типа козырька наклеивал чтоб скрыть щель между стеклом и крышей. Нос стачивал но не так сильно, наверное у тебя правильнее. Если бы у меня тогда хоть одна бестовская была видел бы разницу. Ну а с задом естественно ты должен помнить как я его тогда так же увеличивал.
Ну а диски колёс это отдельная песня!!!!!![]()
![]()
Очень рад каждой твоей новой работе ибо всегда хоть малую толику но удаётся подсмотреть чего то для себя на будущее
Дякую Александре і вітаю тебе з фіолетовою разфорбовкою)) Напевно ти це заслужив, бо твої старання в цій галузі дуже наполегливі і багатопродуктивні.
А про себе і цю роботу що скажу, ти ж мене знаєш, якщо я чогось хочу, я цього добиваюсь, що б мені це не коштувало( і це я не про грошовий еквівалєнт). Данна модель, давно лежала в розібраному стані, доки я таки не созрів до неї і нарешті її не "прикінчив"
Багато ще задумок у планах, донорів тільки потрібних не вистачає. Але усьому свій час і я впевнен, що я зможу реалізовати те що запланував і про що мрію.

Диски уже по новой технологии? красиво
Я свои когда пилил немного боковые кромки дверей менял , растачивал их и козырьки делал новые и лобовик чтоб визуально больше казался а не приплюснутой крышей. По стеклу на лобовом запаса мало, поэтому потом на хитрость шёл и сверху полоску типа козырька наклеивал чтоб скрыть щель между стеклом и крышей. Нос стачивал но не так сильно, наверное у тебя правильнее. Если бы у меня тогда хоть одна бестовская была видел бы разницу. Ну а с задом естественно ты должен помнить как я его тогда так же увеличивал.
тому те все собі домислив а так це чи ні, то вже тепер мені не важливо, бо підгледіти хоча б у якогось виробника, не має можливості, і покищо існує вона в цілому світі в єдиному екземплярі

треба щє
але подивився я на них, і як то лячно мені стало: невже все так погано виглядає?!! Але дивлячись на модель, бачу що все гаразд як з пропорціями так і з деталями. Видно камера моя зовсім застаріла або я щось не так роблю. Взагалі то білий колір важко передати не знаючи деталей зйомки . Спробую завтра перефотографувати, бо сіли акумулятори на камері поки я її мурижив і намагався щось з неї вижати.

Але я вважаю це не прикрістю для себе, а пізнанням і випробуванням на міцність. Яж взагалі то не коллекціонер і навіт не збирач автомоделей , навіть ФЕРРАРІ, я збирач своїх робіт, а ФЕРРАРІ для мене , як не найкращі зразки для цього . Все виправлю і все подкерегую і впевнен, їй це піде на користь, як і доречі і мені