Ось ще одну спотворену журнали привів хоч якось до якось ладу, бо те зелене жабеня, той зелений і куций горбун, ну ніяк не відповідав канонам естетіки і не сприяв умиротворінню споглядаючи на його спотворені пропорціі. До того ж дуже хотів зняти з нього бойовий окрас, бо мені, а верніше моєї скромної коллекціі це ні до чого. А ось у такому громадянському вигляді вона мені більш до душі. Збільшив базу моделі , змінив пропорціі , треба було ще верхню лінію даху змінити на більш рівну, але не став, бо скло залишив від донора( хоча тепер бачу що таки можна було його виправити і скло , підточивши також залишити рідне, але все тепер так як є). Колеса доречі також рідні тільки з моєю допомогою вони набули іншого, потрібного вигляду, хоча і відрізняюсться від тих що стоять на оригіналі. Але хто ж це знати буде? Навіть тут, хто любить
FERRARI я , Сержіо і мабуть усе

а на полиці майбутньої і подавна

І хоча в мене вже є більш дорожна версія, яка була зроблена для американського ринку, але в серію так і не пішла, бо то вже інша історія і інше сприйняття дизайну і форм, а ця більш тривіальна і більш расповсюджена, тому і має право на існування в моєму каволліно...........
Прототип:

Така ось була до апгрейду......
FERRARI 250 LM (Ralph Lauren) 1964