и при этом такие критики сами могут иметь руки, которые совсем не из плеч растут и вряд ли могут не то что блоху, а просто обычную лошадь модернизировать.
, чи то фотки
бо декотрі бачив раніш. Але від цього не менш вражають. З критики - чого вентилятор радіатора нерухомий ?
Жарт але як тут написали то в кожного своє бачення. Я от крутив в руках 250 GTO від Ред Лайн і Саші Lucky в магазині то й там є ньюанси, але тож бренд де сидять професіонали з величезним досвідом, та все ж ...

laspi писав:С одной стороны критика это двигатель прогресса, с другой все должно быть в меру, можно ведь и к Левше приклепаться, что как то не так блоху подковали при этом такие критики сами могут иметь руки, которые совсем не из плеч растут и вряд ли могут не то что блоху, а просто обычную лошадь модернизировать.
P.S. Кабрики и колёсики
Але уся ця критика має місце, якщо вона не голослівна, бо впротилеж балачків ніхто нічого запропонувати хоч наближене ніразу так і не наважився. Зрозумійте одну істину, що за кожною работою стоїть велечезна , скурпульозна і кропітка праця, яка має в підгрунтях як і перемогу так і поразку, якщо я зрозуміло висловився.streetst писав:Привіт Ігоре гарні обновки, чи то фотки
бо декотрі бачив раніш. Але від цього не менш вражають. З критики - чого вентилятор радіатора нерухомий ?
Жарт але як тут написали то в кожного своє бачення. Я от крутив в руках 250 GTO від Ред Лайн і Саші Lucky в магазині то й там є ньюанси, але тож бренд де сидять професіонали з величезним досвідом, та все ж ...
Колеса ............... а ти не замахаєшся тепер всі машини перевзувати ?![]()
![]()

kubik писав:Игорь -отличная работа.![]()
У меня вопрос по поводу дисков,а точнее укладки (спиц) у обода. Я так понял,что диск двухсосотавной (ступица и обод). Проволоку, не разрезая, ты укладывал в запилы на ободе (снаружи) и оборачивая ось внутри.?
Подобную работу я видел в начале 80х от одного мастера из Кривого рога. Но это была действующая трассовая модель Мерса в 24 масштабе. Только там он засверливал обод с наружной стороны .
бо такого мало хто собі дозволе, знущатися над собою і часом. Це все я і це моє усе , людина- експромт або експерімент якщо хочете, бо ніколи мене не останавлювали перешкоди якщо я бачив ціль своєї мети. Готові моделі мене не цікавлять, тому я нічого не купляю, а якщо і купляю, тільки для того щоб в черговий раз "познущатися" в кращому розумінні цього слова, і потім колись ще поствити на полицю частику своєї праці а не звичайну массову модель. І все це дозволило мені зробити рідкі моделі у виробників а значить якщо їх і можна купити то тільки за великі горші до того ж і такі моделі які взагалі ще ніхто не виробляв , а в мене вони є. Це також мені пасує і я цим пишаюсь .Тим я і відрізняюсь від інших, своєю особистістю, так як ні коллекціонером, ні собірателєм ні навіть фанатом FERRARI я не являюсь , хоча цієї маркі я предан всеціло і вважаю її самою цікавою для себе в світовому автопромі.

Востаннє редагувалось 29 жовтня 2018, 19:53 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
а вентилятор должен быть перед радиатором? я по фото оригинала не разглядел.