Та нi.
В жодному разi. Принаймнi не в цьому.
Усiлякi загородочки, поручнi були на попередньму фото.
А панель дуже нарядна
В жодному разi. Принаймнi не в цьому.
Усiлякi загородочки, поручнi були на попередньму фото.
А панель дуже нарядна
Нарешті останні кроки зроблені, і тепер можна поставити жирну крапку у цьому проєкті.
Мої намагання хоча б якось приблизити ту напівіграшку показану раніше до реіркарнаціі, до оригіналу, гадаю справдились. Як на мене( а наживо це ще переконливіше виглядає) я в деяких місцях приделив максимум уваги, щоб відчуття того що це модель , була відчутня і приваблива.
Можливо можна було б зробити ще більше і ще переконливіше, але бюджет уви не дає цього зробити, да і потрібно лі це взагалі, гадаю що ні. Тепер потрібні декалі і щось би зробити з колесами, бо вони залишились майже не тронутими . Особливо потребуюють заміни покришки, бо вони геть іграшкові. Але це все справа буде замовника. Мавр свою справу зробив, мавр має йти ...
Але це не виключає того, якщо мені предоставлять усе перелічине, я його установлю і нанесу.
Авто це було зроблено для перевізки болідів до місць перегонів, але в мене не має в наявності ніяких формульних автівок тим паче часу того трансортеру , бо це не моя тема і не предмет моєї захопленності. Додав до образу те що маю да і те що під "рукою" так би мовити. Але це не головне як на мене а другорядне. Основний фігурант во всій своїй красі, і сподіваюсь з достойністю займе своє місце на полиці серед своїх сородичів, де і обрете вже справжніх супутників для яких його і було розроблено( маєтся на увазі прототип)...
FIAT 642 BARTOLETTI
Сам прототип:

І те що його відображає...

Мої намагання хоча б якось приблизити ту напівіграшку показану раніше до реіркарнаціі, до оригіналу, гадаю справдились. Як на мене( а наживо це ще переконливіше виглядає) я в деяких місцях приделив максимум уваги, щоб відчуття того що це модель , була відчутня і приваблива.
Можливо можна було б зробити ще більше і ще переконливіше, але бюджет уви не дає цього зробити, да і потрібно лі це взагалі, гадаю що ні. Тепер потрібні декалі і щось би зробити з колесами, бо вони залишились майже не тронутими . Особливо потребуюють заміни покришки, бо вони геть іграшкові. Але це все справа буде замовника. Мавр свою справу зробив, мавр має йти ...
Але це не виключає того, якщо мені предоставлять усе перелічине, я його установлю і нанесу.Авто це було зроблено для перевізки болідів до місць перегонів, але в мене не має в наявності ніяких формульних автівок тим паче часу того трансортеру , бо це не моя тема і не предмет моєї захопленності. Додав до образу те що маю да і те що під "рукою" так би мовити. Але це не головне як на мене а другорядне. Основний фігурант во всій своїй красі, і сподіваюсь з достойністю займе своє місце на полиці серед своїх сородичів, де і обрете вже справжніх супутників для яких його і було розроблено( маєтся на увазі прототип)...
FIAT 642 BARTOLETTI
Сам прототип:

І те що його відображає...

Востаннє редагувалось 17 лютого 2019, 18:49 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
Великолепная работа! 
мой гараж народных автомобилей
С Уважением Александр !
Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
С Уважением Александр !
Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
Поздравляю с очередным шедевром в 43-м масштабе

Ну Ігоре вітаю з черговою крапкою як ти кажеш. Цікава така вийшла каталка
з усіма отими тросиками виглядає бомбово
Пасажири теж достойні
з усіма отими тросиками виглядає бомбово
Пасажири теж достойні

Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Як і завжди гарна робота.G.Green писав:FIAT 642 BARTOLETTI
На мене найбільше враження справили ці деталі

Теж не можу не похвалити новий рівень фото: на білому фото все виглядає богато єстетичніше.
+ немае зайвих деталей.
Майбутнім кроком була-б ручна діафрагма: світла вдосталь, але, незважаючі на це, глибина різкозті недостатня.
А520 напевно дозволяе це робити.
Шедевр не шедевр, але значно не те що було спочатку. 
І хоча викладаю не для оцінок таки, бо давно це вже вважаю зайвим для себе, а більше для обзору клієнту і так кому ще буде цікаво подивиться. Але все одно за те хто постійно відвідує мою домівку і відмічається в той чи іншій мірі, дякую!
А про новий рівень фотографування, так скажу так, нічого подібного немає
как фотаграфував так і фотографую, під звичайною настільною лампою, звичайним стареньким фотіком, і викладаю нічого не обробляя в программах. Вибачаюсь, але все так як є так і буде. На модернізацію в цій області часу не має, да і для себе вважаю це навіть не на другому і навіть не на третьому місці. Знято на макро і з руки, тому може і різкості на деяких фото не вистачає . Сказав би , що клієнт краще зніме і покаже, так ні. Жоден з тих кому роблю, куркулі в цому плані, самі нічого не показують і навіть шифруються. Ну да Бог з ними, це їх право, а моє всього лише тільки показати, за що я чекаю від них фінансової подяки 

І хоча викладаю не для оцінок таки, бо давно це вже вважаю зайвим для себе, а більше для обзору клієнту і так кому ще буде цікаво подивиться. Але все одно за те хто постійно відвідує мою домівку і відмічається в той чи іншій мірі, дякую!
А про новий рівень фотографування, так скажу так, нічого подібного немає
как фотаграфував так і фотографую, під звичайною настільною лампою, звичайним стареньким фотіком, і викладаю нічого не обробляя в программах. Вибачаюсь, але все так як є так і буде. На модернізацію в цій області часу не має, да і для себе вважаю це навіть не на другому і навіть не на третьому місці. Знято на макро і з руки, тому може і різкості на деяких фото не вистачає . Сказав би , що клієнт краще зніме і покаже, так ні. Жоден з тих кому роблю, куркулі в цому плані, самі нічого не показують і навіть шифруються. Ну да Бог з ними, це їх право, а моє всього лише тільки показати, за що я чекаю від них фінансової подяки 
Просто без слів

Спробуй повернути крутилку зверху фотика у положення Av. Це пріорітет діафрагми.G.Green писав:А про новий рівень фотографування, так скажу так, нічого подібного немаєкак фотаграфував так і фотографую, під звичайною настільною лампою, звичайним стареньким фотіком, і викладаю нічого не обробляя в программах. Вибачаюсь, але все так як є так і буде. На модернізацію в цій області часу не має, да і для себе вважаю це навіть не на другому і навіть не на третьому місці. Знято на макро і з руки, тому може і різкості на деяких фото не вистачає .
Фото вийде білш різким не тільки попереду моделі, а й у глибині.
У кожного є якісь резони. Я, наприклад, ще датою не дійшовG.Green писав:Сказав би , що клієнт краще зніме і покаже, так ні. Жоден з тих кому роблю, куркулі в цому плані, самі нічого не показують і навіть шифруються.
Там Кащей над златом чахнет ...
и никто больше эти шедевры не видит, Игорь хоть у тебя в визитке можно посмотреть как должна выглядеть качественная модель/конверсия, значит плюсик тебе в карму зачтется
.
и никто больше эти шедевры не видит, Игорь хоть у тебя в визитке можно посмотреть как должна выглядеть качественная модель/конверсия, значит плюсик тебе в карму зачтется
.