Игоре а ми гадали що ти нам наш депресняк розвієш показом чогось цікавенького 

Повертайся!
Обiцяю не критикувати
Обiцяю не критикувати
Игорь не придумывай себе разностей и возвращайся с показами (желательно с процессами).
А депресняк мы тебе снесём. 
А депресняк мы тебе снесём. 
мой гараж народных автомобилей
С Уважением Александр !
Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
С Уважением Александр !
Та ну)) Що ви таке вигадали?!! Який депресняк?
Попереду же весна,
моя улюбленіша пора року. В мене навпаки душа разгортається і наповнюється новими враженнями і емоціями. Я в цю пору взагалі не маю права на якесь там поглиблення насторою. Це апріорі НЕ -МОЖ -ЛИ -ВО!!!
Просто якось пришла думка: а навіщо мені взагалі ці покази. До того ж , тим кому я роблю в основному, взагалі тут не присутні, а значить , я просто хизуюсь? При тому , що в мене нічого сверхординарного немає......
Ладно. Раз Вам таки не байдуже того що роблю, то найближчим часом покажу одну зроблену ще торік неординарну машинку ексклюзивного прототипу від Тома Мида, і поріняюю її зі звичайною, та що послужила прототипом
Дякую всім за небайдужість і зацікавленність до мойого Каваліно і того миру ФЕРРАРІ що відтворюю сам.
Попереду же весна,
моя улюбленіша пора року. В мене навпаки душа разгортається і наповнюється новими враженнями і емоціями. Я в цю пору взагалі не маю права на якесь там поглиблення насторою. Це апріорі НЕ -МОЖ -ЛИ -ВО!!!Просто якось пришла думка: а навіщо мені взагалі ці покази. До того ж , тим кому я роблю в основному, взагалі тут не присутні, а значить , я просто хизуюсь? При тому , що в мене нічого сверхординарного немає......
Ладно. Раз Вам таки не байдуже того що роблю, то найближчим часом покажу одну зроблену ще торік неординарну машинку ексклюзивного прототипу від Тома Мида, і поріняюю її зі звичайною, та що послужила прототипом
Дякую всім за небайдужість і зацікавленність до мойого Каваліно і того миру ФЕРРАРІ що відтворюю сам.

Вітаю усіх!
Після невеличкої перерви, і вашого прохання таки ділитися тим що роблю, я продовжу свої опуси , хоча сенс від цього, як і писав для себе я десь загубив
Але таки ж не зважаюци на усі свої обломи з цього приводу, буду намагатись таки щось і чимсь ділитись. І заздалегідь хочу ще вибачитись за те що роблю, можливо не так як повинно бути, з огріхами і вадами, але з душою і глубоким осмисленням того що роблю. Тому критика всеж вітається , як би там ви що не думали, але беремо до уваги, що найчастіше я дуже глибоко погружаюсь в перевтілення з донора на бажану модель, і кінцевий результат може суттево відрізнятись від джерела і до того ж я використовую тільки фото і свій глазомір, то можливо він не завжди співпадає з оригиналом і з вашим поглядом. Хоча це не виправдовування, але іншої отмазки я вигадати не зміг
, так що маю те що маю, а вам що вже залишається ,і кожен вирішує для себе сам, сприймати це чи ні.( господи ,я не дуже все накрутив
)
А зараз я з вашого дозволу таки як і обіцяв покажу не зовсім ординарную модель на базі популярної і люксової моделі , але трохи з іншим поглядом , поглядом Тома Міда для ателье FANTUZZI. Cуттєво вона звісно не відрізнялась середня і задня частина була не змінна, а ось передня частина була виконана в більш спортивній стилистиці з витягнутою носовою частиною і з додатковими трьома воздухозабірниками аля GTO ІМХО.

І таки те що вдалося передати мені . Знов, для самого себе є питання з виконнаня тих злополучних рамок. Але поки що вони такі як є, перебільшені . Будемо доопрацовувати...
FERRARI 250 Berlinetta Lusso Fantuzzi # 4383 ( 1963)

Після невеличкої перерви, і вашого прохання таки ділитися тим що роблю, я продовжу свої опуси , хоча сенс від цього, як і писав для себе я десь загубив
Але таки ж не зважаюци на усі свої обломи з цього приводу, буду намагатись таки щось і чимсь ділитись. І заздалегідь хочу ще вибачитись за те що роблю, можливо не так як повинно бути, з огріхами і вадами, але з душою і глубоким осмисленням того що роблю. Тому критика всеж вітається , як би там ви що не думали, але беремо до уваги, що найчастіше я дуже глибоко погружаюсь в перевтілення з донора на бажану модель, і кінцевий результат може суттево відрізнятись від джерела і до того ж я використовую тільки фото і свій глазомір, то можливо він не завжди співпадає з оригиналом і з вашим поглядом. Хоча це не виправдовування, але іншої отмазки я вигадати не зміг
, так що маю те що маю, а вам що вже залишається ,і кожен вирішує для себе сам, сприймати це чи ні.( господи ,я не дуже все накрутив
)А зараз я з вашого дозволу таки як і обіцяв покажу не зовсім ординарную модель на базі популярної і люксової моделі , але трохи з іншим поглядом , поглядом Тома Міда для ателье FANTUZZI. Cуттєво вона звісно не відрізнялась середня і задня частина була не змінна, а ось передня частина була виконана в більш спортивній стилистиці з витягнутою носовою частиною і з додатковими трьома воздухозабірниками аля GTO ІМХО.

І таки те що вдалося передати мені . Знов, для самого себе є питання з виконнаня тих злополучних рамок. Але поки що вони такі як є, перебільшені . Будемо доопрацовувати...
FERRARI 250 Berlinetta Lusso Fantuzzi # 4383 ( 1963)

Востаннє редагувалось 16 січня 2019, 21:45 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
Очень красивая и роскошная машина
Что касается миниатюры ,то и у неё шарма не отнять. Выполнение очень близко к фабричному.
Утолщённые рамки, тоже вопрос спорный. Если смотреть через монитор и сравнивать с оригиналом,то возможно. А если в живую, то в самый раз для 43 масштаба. Но если это всё же входит в разряд вопроса № 1 , то тогда и трубы придётся менять на более изящные.
П.С. А критика существенна ,если она исходит от лица ,который пытался хоть что то смастерить своими руками .Тогда ,я полагаю , будет и предложение: как сделать лучше. А так это просто бессмысленное мнение , на которое едва можно обращать внимание.
Что касается миниатюры ,то и у неё шарма не отнять. Выполнение очень близко к фабричному.
Утолщённые рамки, тоже вопрос спорный. Если смотреть через монитор и сравнивать с оригиналом,то возможно. А если в живую, то в самый раз для 43 масштаба. Но если это всё же входит в разряд вопроса № 1 , то тогда и трубы придётся менять на более изящные.П.С. А критика существенна ,если она исходит от лица ,который пытался хоть что то смастерить своими руками .Тогда ,я полагаю , будет и предложение: как сделать лучше. А так это просто бессмысленное мнение , на которое едва можно обращать внимание.

С Уважением Александр !
С Уважением Александр !
Модель безумно идеальная, как по исполнению так и по кузову
Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587
Александре, тут ти прав: не має меж досконалості. І труби вихлопні можна було б зробити ізящніше( і я це роблю ) і вихлопний трубопровід окремими деталями( це також виконую). Але тут не зробив, чому, і сам не знаю.
Може возитися більше не схотів, а скоріше в работі багато моделей було, і усі не для себе. Там більше уваги приделяв а на собі зекономив
Я от друге хочу підмітити, що ранні свої роботи, мають ще більше недоліків, але переробляти їх не хочеться, бо так я як би мовити бачу еволюцію G.Greena і можу поеднати умовно минуле з теперішнім. От і покажу порівняння прототипу цїєї машини тільки у звичайному вигляді. І скажу так, я навіть не знаю, де краще виглядить оконне обрамлення на недавньої моделі чи ту, що зробив років чотири а то і усі п,ять потому. І ще, дуже уміляє мій погляд написні в ручну назва і сам каволіно...
Lusso & Lusso

Дякую, але до "ідіальності" я дуже скептично відношусь) Поки що це недосяжна планка для мене. Але я працюю над собою, над помилками, але все покищо так як є.
Може возитися більше не схотів, а скоріше в работі багато моделей було, і усі не для себе. Там більше уваги приделяв а на собі зекономив
Я от друге хочу підмітити, що ранні свої роботи, мають ще більше недоліків, але переробляти їх не хочеться, бо так я як би мовити бачу еволюцію G.Greena і можу поеднати умовно минуле з теперішнім. От і покажу порівняння прототипу цїєї машини тільки у звичайному вигляді. І скажу так, я навіть не знаю, де краще виглядить оконне обрамлення на недавньої моделі чи ту, що зробив років чотири а то і усі п,ять потому. І ще, дуже уміляє мій погляд написні в ручну назва і сам каволіно...
Lusso & Lusso

collectionUA писав:Модель безумно идеальная, как по исполнению так и по кузову
Дякую, але до "ідіальності" я дуже скептично відношусь) Поки що це недосяжна планка для мене. Але я працюю над собою, над помилками, але все покищо так як є.

Востаннє редагувалось 16 січня 2019, 21:55 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.
Салон ,конечно,вне обсуждения .
Что касается обрамления ,то мнение двоякое. С боковыми всё понятно.А вот переднее и заднее (на белой моделе) изящнее . Но в совокупности, всё смотрится отлично по своим местам.
Что касается обрамления ,то мнение двоякое. С боковыми всё понятно.А вот переднее и заднее (на белой моделе) изящнее . Но в совокупности, всё смотрится отлично по своим местам.
С Уважением Александр !
С Уважением Александр !
kubik писав:Салон ,конечно,вне обсуждения .![]()
Так може це не еволюція, а наввпаки - деградація!