Це я навмисно так написав, щоб перевірити а чи взагалі хтось читає і приділяє уваги тому що пишу.
Такі крім тебе, більше ні у кого не виникло питання з цього приводу.
Виникає питання, може просто фото викладати, якщо все усім зрозуміло і так 
Такі крім тебе, більше ні у кого не виникло питання з цього приводу.
Виникає питання, може просто фото викладати, якщо все усім зрозуміло і так 
Думаю багато таких форумчан, що читають, але не коментують
, у меня почему то мысли не проскочило что это была журналка, хотя должен был догадаться

iwa17 писав:Не надо просто фото (разве что если это фото процесса)
Лично мне нра, разумное сочетание фото и текста.
Хотя сам перебарщиваю с фото
Olexander писав:Читати ваші описи не менш цікаво ніж розглядати фото.Думаю багато таких форумчан, що читають, але не коментують
Тепер я хоча б буду знати що таки мої, які не які опуси , комусь потрібні і все не дарма.laspi писав:Пытання выныкло, но другое-что за производитель? Я подумал что это какой нибудь HWE или что покруче, вот только я его всего лишь подумал вчера , а задать не задал, у меня почему то мысли не проскочило что это была журналка, хотя должен был догадаться
![]()

( Оце я нагородив
аж самому тепер у цьому розібратись доведеться
)

...

Востаннє редагувалось 15 січня 2019, 21:10 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
Игорь, а скажи ка, я вот видел Ла Феррари из не дорогих делает еще Бураго, но не та которая совсем игрушка, а из новой серии в боксах в 43-м, стоит ли ее брать и дорабатывать вместо журнальной, или лучше все таки журнальная для таких целей?ERDOGAN писав:О, гарна! Жива стала, заграла додатковими дрісточками. Як ніхто інший, можу це стверджувати, бо маю з чим порівнювати. Такаж сама моя поки що стоїть собі в своєм оригінальному вигляді.

laspi писав:Класс![]()
Игорь, а скажи ка, я вот видел Ла Феррари из не дорогих делает еще Бураго, но не та которая совсем игрушка, а из новой серии в боксах в 43-м, стоит ли ее брать и дорабатывать вместо журнальной, или лучше все таки журнальная для таких целей?
бо щоб щось затверджувати , потрібно мати ту і іншу. На відомому форумі, під ніком Oaleks є людина, котра залюбки дасть тобі таку інформацію, бо має цю і ту іншу у виконанні Bburago. Як на мене, то доробляти потрібно всі не дорогі моделі. Тільки дорогі бренди відповідально підходять до своїх виробів, хоча і це не панацея, і знаходяться такі що і ці моделі "разносять" по дрібницям. Людина така тварина, що їй постійно щось не влаштовує, і вона постійно вишукує недоліки, навіть в майже бездоганних моделях. Але це природньо, бо тільки те що зроблено Всевишнім, і є бездоганним, а все рукотворне, лише намагання йому підражати
: В цьому питанні, потрібно бути проще, інакше може розвинутись комплекс не повноцінності. 
, покрашено также, с твоей имитацией карбона я тоже уже разобрался)