kubik писав:Игорь,и от меня прими поздравления. Хочу пожелать Здоровья ,Мира,Благополучия, Творческого процветания!![]()
![]()
Дуже дякую Саша, якщо можна з твого дозволу.
Як нам не вистачає тих самих перерахованих тобою , речей.

kubik писав:Игорь,и от меня прими поздравления. Хочу пожелать Здоровья ,Мира,Благополучия, Творческого процветания!![]()
![]()

iwa17 писав:Поздравляю!
Очень хотелось выложить в качестве поздравления твои-же произведения,
поэтому ограничусь этим:
[/url]

Востаннє редагувалось 24 вересня 2017, 19:45 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.

, але я ніколи не зважав на це уваги, бо робив це безглуздо і на іншій, притаманній тільки мені хвилі. І в деяких моделях, я залишився таки не перевершеним, поки що...

Востаннє редагувалось 09 січня 2019, 22:05 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.
G.Green писав:kubik писав:Игорь,и от меня прими поздравления. Хочу пожелать Здоровья ,Мира,Благополучия, Творческого процветания!![]()
![]()
Дуже дякую Саша, якщо можна з твого дозволу.![]()
Як нам не вистачає тих самих перерахованих тобою , речей.
G.Green писав:
FERRARI J 50
Восхитительная работа!

Для мене це найгарніша сучасна Феррарька, тож я аплодую
І фотки гарні, я б на таких фотках ще б сальце подивився ?
Чи ти вже їх запакував подалі ?

kubik писав:А процесс работы будет? Очень хотелось бы посмотреть.
[/quote]streetst писав:ОГОДля мене це найгарніша сучасна Феррарька, тож я аплодую
![]()
![]()
І фотки гарні, я б на таких фотках ще б сальце подивився ?
Чи ти вже їх запакував подалі ?
[/quote][/quote]iwa17 писав:Можно смотреть фотографии и в каждой находить свои изюминки.
До последней фото глаза останавливались на: дуге за сиденьями, строчках на сиденьях и,
самое главное: на круглом лого на подставке - почему то оно врезалось больше всего.
Но все это до последнего фото - внутренние края передних спойлеров просто убили![]()
Браво

collectionUA писав:Невероятная модель по красоте![]()
![]()